Ивана Купала 2024: картинки-поздравления, красивые пожелания и видеопоздравления с праздником на украинском

Все праздники

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Ивана Купала 2024 года: поздравления. Фото: Diana Menzelivska

Лучшие поздравления к одному из главных летних праздников

Традиционно ежегодно 7 июля в Украине отмечают день Ивана Купала. Так было до 2023 года включительно, а уже с 2024 года большинство украинских церквей и верующих перешли на новый церковный календарь, согласно которому дата праздника смещается почти на 2 недели назад - на ночь на 24 июня.

Купайлом в древности называли божество Солнца, который отвечал за урожай и считался самым сильным среди богов. В ночь с 6 на 7 июля наши предки выполняли обряды, чтобы очиститься от злых духов и привлечь в жизнь благополучие. Люди прыгали через костер, пускали на воду венки и гадали на судьбу. А еще - поздравляли с праздником всех родных и близких.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Лучшие поздравления в прозе, праздничные открытки и видеопоздравления на Ивана Купала 2024

С праздником Ивана Купала, украинцы! Фото: Оксана Пецюх

Вітаю зі святом Івана Купала! Нехай в цей день разом із водою підуть усі неприємності і печалі, нехай життя наповниться радістю, любов’ю і міцним здоров’ям” Нехай удача завжди буде на твоєму боці!

***

***

Поздравляем с Иваном Купалом! Фото: ТСН.ua

Зі святом Івана Купала! Люби і мрій, надійся і вір, згадуй всі свої пригоди з посмішкою і переживай нові з оптимізмом. Нехай сьогодні ти знайдеш свій цвіт папороті, який принесе тобі тільки найкраще.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Поздравление с Иваном Купалом. Фото: YouTube

Зі святом Івана Купала, друже! Нехай скептики і ниють, що папороть не цвіте, але я вірю, що цвіт папороті — в нашому серці і душі, вогненний, яскравий і живий. Нехай завжди твій цвіт папороті веде до величезних успіхів, оберігає від лихого та яскраво освітлює шлях!

С праздником Ивана Купала. Фото: etnosoft.com.ua

***

Вітаю зі святом Івана Купала і хочу побажати щасливого життя! Нехай різноманітні блага вас оточать і ніколи не відпускають! Нехай добрі друзі завжди будуть поруч з вами, а в сімейному колі нехай панує добро, віра і вірність, здоров’я і любов!

С праздником Ивана Купала 2024 года! Фото: etnosoft.com.ua

Сьогодні вночі розквітне цвіт папороті! І я бажаю вам, навіть якщо не підете шукати її, щоб всі мрії збулися! Нехай життя радує новими приємними моментами, і нехай купальський вогник спалить все погане, що відбувалося в минулому. Нехай радість наповнює вас кожен день!

С днем Ивана Купала! Фото: etnosoft.com.ua

У свято Івана Купала від чистого серця хочу побажати, щоб твоє серце билося в ритмі щастя, щоб любов огорнула тебе з ніг до голови, як туман вранці річку, щоб дзвінким хороводом навколо тебе крутилася удача і успіх, щоб душа твоя була сповнена захоплення, а тіло — бадьорості і здоров'я!

Красивое поздравление с праздником Ивана Купала. Фото: etnosoft.com.ua

***

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Зі святом Івана Купала. Нехай буде радісним і багатим твоє життя, нехай запам'ятається яскравими фарбами і посмішками це свято. Бажаю здоров'я на довгі роки, щирої любові і казкової романтики.

Ивана Купала 2024 года. Фото: etnosoft.com.ua

Также узнайте о главных обычаях и приметах народного праздника Ивана Купала. Что нужно сделать в этот день, а что делать нельзя – рассказываем на ХОЧУ!