День украинского добровольца 2024: низкий поклон и слова благодарности, открытки — на украинском

Все праздники
604

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Фотоколлаж ХОЧУ

Поздравляем добровольцев Украины и благодарим за то, что вы спасаете наши жизни и жизнь детей

Каждый год 14 марта украинцы отмечают День добровольца. В 2024 году этот праздник приходится на период войны. Благодарим защитников добровольцев за то, что защищаете нас ценой собственной жизни. Для вас — низкий поклон, слова благодарности, искренние пожелания, картинки и открытки — на украинском.

14 марта 2014 года из Майдана Независимости вышли первые 500 бойцов добровольцев Самообороны Майдана для формирования первого добровольческого батальона. Они самоорганизовались, чтобы защитить восток Украины.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Фото: apostrophe.ua

Поздравления:

Добровольці в ЗСУ — ви кращі з кращих! Спасибі вам за кожен світанок, який ми зустрічаємо! Дякуємо вам за мужність і віримо в перемогу України!

***

Вітаю всіх українських добровольців, які нагадують, що саме ми повинні відстоювати добробут та щастя нашої країни. Нехай вам не доводиться стикатись зі злом, а добро завжди буде на вашому боці!

***

Вітаю добровольців з їхнім святом і бажаю якнайшвидшої Перемоги України! Нехай усі повернуться додому до своїх родин. Міцного здоров'я, надійних товаришів поруч і Божого захисту!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Фото: gettyimages

Вітаю тебе з 14 березня — Днем добровольця України. Бажаю сили і міцності духу, енергії та оптимізму. Нехай життя буде наповнене приємними і позитивними емоціями, і в ньому буде місце тільки миру і любові!

***

Дорогі добровольці, нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. Міцного здоров’я Вам, успіхів та надійного тилу! І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

***

Сьогодні вітаємо усіх добровольців України. Ви — наші захисники, опора держави. Спокій наших осель, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою та перемоги!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Фото: Телеграф
Фото: Телеграф
Фото: sarnyrrada.gov.ua
Фото: molbuk.ua

Ранее мы публиковали слова благодарности для ВСУ. Низкий вам поклон и самая искренняя благодарность за утро, день и вечер.