С Днем вышиванки! Самые красивые поздравления и фотографии — на украинском

Все праздники

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Фото: Хочу/GarryKillian

Публикуем лучшие поздравления по случаю праздника

Традиционно День вышиванки в Украине отмечают в третий четверг мая. В 2024 году этот праздник приходится на 16-е число. Для вас лучшие прозаические поздравления, картинки и открытки по случаю национального праздника.

Впервые День вышиванки отметили в 2006 году. Эту идею представила студентка Черновицкого национального университета. Ее инициативу поддержали и преподаватели, и студенты. Впоследствии праздник стал всеукраинским.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Фото: Хочу/Freepik
Фото: Хочу/GarryKillian

Поздравления на украинском:

Вітаю з Днем Вишиванки! Бажаю щастя і міцного здоров'я! Нехай рідна земля вас захищає, охороняє від усіх бід і неприємностей, а головне – надає сил, натхнення на нові досягнення. Бажаю вам завжди залишатися сильними, міцними і чудовими!

***

З Днем вишиванки тебе! Нехай її неповторність, самобутність та барвистість додають настрою! А зв’язок поколінь через неї тільки укріплюється і пробуджує патріотизм в душі!

***

Нехай рік буде яскравим, як вишивка на твоїй сорочці. Нехай життя буде привітним та мирним. Нехай сонечко гріє, а місяць вказує дорогу навіть найтемнішу ніч. З Днем вишиванки!

***

Бажаю змінити камуфляж на вишиванку та відзначити Перемогу! Носімо наш національний одяг, щоб діти й онуки пам’ятали, який сильний та незламний наш народ. Із Днем вишиванки!

***

Барвиста вишиванка нехай тішить тебе сьогодні по-особливому! Чудового тобі настрою та різнобарвних вражень! Нехай вишита сорочка охороняє тебе щодня і благословляє на щасливе життя! З Днем вишиванки, друже!

***

Вітаю вас з сьогоднішнім святом — Днем вишиванки! Не забувайте про своє коріння, пам’ятайте про те, звідки всі ми прийшли. Національна пам’ять надзвичайно важлива, і тільки ми з вами можемо її зберегти та передати нащадкам. Нехай ваше життя буде барвистим, як цей чудовий день!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Фото: Хочу/GarryKillian
Фото: Хочу / Freepik
Фото: Хочу/GarryKillian
Фото: Хочу / Freepik

Раньше мы писали, какие праздники будут отмечать украинцы в мае. Для вас — календарь собранных профессиональных и государственных дат.