День вышиванки 2024: искренние поздравления, подборка красивых фото с вышиванками

Все праздники

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Фото: instagram.com/vyshyvanka_shop.ua/

Публикуем подборку фотографий модных вышиванок и красивые поздравления

День вышиванки в Украине снова приходится на период военного положения. В настоящее время праздник имеет особую энергетику, ведь вышитая рубашка — это один из кодов идентификации украинской нации. Для вас — искренние поздравления и красивые фото с вышиванками!

В 2024 году День вышиванки приходится на 16 мая. Пусть вышитые обереги защищают наших военных ВСУ и скорее привлекут победу и мир для Украины.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Поздравления на украинском:

Вітаю з Днем Вишиванки! Бажаю щастя і міцного здоров'я! Нехай рідна земля вас захищає, охороняє від усіх бід і неприємностей, а головне – надає сил, натхнення на нові досягнення. 

***

Зі святом, з Днем вишиванки! Українські традиції — одні з найкрасивіших у світі. І в наших з вами силах поширити їх. Одягайте свої вишиванки, і нехай весь світ побачить, яка прекрасна наша Україна та її символи!

***

Вітаю з важливим українським святом, Днем вишиванки! У цей день важливо згадати про наше коріння. Адже український народ – сильний, незалежний і має прекрасні традиції. Давайте їх продовжувати та розвивати!

***

Вітаю вас з сьогоднішнім святом, Днем вишиванки! Не забувайте про своє коріння, пам'ятайте про те, звідки всі ми прийшли. Національна пам'ять надзвичайно важлива, і тільки ми з вами можемо її зберегти та передати нащадкам. 

***

Вітаю з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Бажаю укріплення української ідентичності заради процвітання нашої країни.

Ранее мы публиковали поздравительные открытки и видео по случаю Дня вышиванки. Для вас – подборка душевных пожеланий, которые можно переслать родным и знакомым.