Пусть каждый проект увенчается успехом! Поздравления с Днем строителя вдохновенными словами, картинками и стихами

Все праздники

Иванна Кульбида

Редактор ленты новостей

Поздравительная картинка с Днем строителя. Фото: Хочу!

Поздравляем всех строителей Украины с профессиональным праздником

Августовский календарь изобилует многими важными праздниками. Именно таков День строителя. Это день благодарения и уважения к профессионалам своего дела, которые своими трудолюбивыми руками создают комфорт и уют.

День строителя Украины – это не просто профессиональный праздник. Это день, когда вся страна наполнена благодарностью тем, кто каждый день работает, чтобы наши города и села становились лучше, комфортнее и безопаснее. Хочу! подготовила потрясающие поздравления, которыми вы можете поздравить знакомых строителей.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Поздравительная картинка с Днем строителя. Фото: Хочу!

З Днем будівельника, шановні майстри! Ви – ті, хто своїми руками створює майбутнє нашої країни. Нехай ваша праця завжди буде у пошані, а збудовані вами споруди стоять віками. Бажаю вам міцного здоров’я, як фундамент, високих досягнень, як хмарочоси, та добробуту, як надійний дах над головою. Нехай кожен проєкт приносить вам задоволення та гордість за свою професію!

З Днем будівельника вітаю!
Нехай робота надихає,
З’являються нові будинки,
Кінотеатри та хатинки.
Живеться в них хай всім чудово,
Яскраво, круто та драйвово,
То весело, а то — бентежно.
Хай всі вам дякують безмежно!

З Днем будівельника України! Ви – ті, хто перетворює мрії на реальність, створюючи будинки, офіси, школи та лікарні. Бажаю вам завжди мати надійну опору в житті, як і ті споруди, що ви будуєте. Нехай ваша майстерність постійно вдосконалюється, а результати вашої праці викликають захоплення у людей. Успіхів вам у всіх починаннях, фінансового добробуту та сімейного затишку!

Поздравительная картинка с Днем строителя. Фото: Хочу!

Хай на ваше професійне свято,
Буде у вас радощів багато.
І здоров'я у житті хай буде,
А за роботу вам дякують люди.
Хай буде щастя, гроші, робота,
А від держави хай буде турбота.
Хай регулярно надходить зарплата,
І добре все буде – і в будні, і в свято!

Вітаю із Днем будівельника! Бажаю мінімум труднощів і витрат, максимум сил та удачі у справах будівництва, та й у особистих справах також. Нехай кожен проект - робочий чи життєвий - увінчується успіхом! Нехай кожен проект буде наповнений любов'ю та виконаний із душею! Нехай кожна розпочата справа обов'язково завершується успіхом. Бажаю, щоб особистого часу вистачало на реалізацію будь-яких планів. Зі святом будівельника тебе!

Поздравительная картинка с Днем строителя. Фото: Хочу!

Вітаю тебе із професійним святом, з Днем будівельника! твоя відважна праця заслуговує на найвищу повагу, бо ти чесно працюєш, не покладаючи рук, задля добробуту та розвитку нашої Батьківщини. Бажаю тобі отримувати від праці добрі результати, захоплення та, звісно, вагомі нагороди!

Будівничим шлю вітання!
Хай здійсняються бажання,
Міцно вистоять всі стіни,
Успіх прийде неодмінно,
Принесе великі гроші,
І деньки будуть хороші —
Вам бажаю добре жити,
В силі бути, всім радіти!

З днем будівельника тебе вітаю! Хочу побажати тобі такого ж розміреного та планомірного життя, як твоя робота: цегла до цегли, стіна до стіни. Нехай ніхто не засмучує тебе. І нехай твої справи складаються благополучно.

В День будівельника вітаю,
Бажаю звершень вам нових,
Споруд міцних і величавих,
І щоб запал в душі не стих.

Нехай прийде визнання в ділі,
Робота радість вам несе,
І те, що щиро загадали,
Нехай здійсниться все-все.

Поздравительная картинка с Днем строителя. Фото: Хочу!

З Днем будівельника! Ви – справжні чарівники, які перетворюють пусті майданчики на величні споруди. Бажаю вам невичерпної енергії для нових проєктів, творчого натхнення для сміливих архітектурних рішень та професійного зростання. Нехай ваша праця завжди оцінюється по заслугах, а збудовані вами об’єкти стають гордістю міст та символами прогресу. Щастя вам, добробуту та успіхів у вашій важливій справі!

Прекрасна нагода вас привітати,
Невтомні наші будівельники.
Для вас важливо знати,
Що надійно будинки зведені.

І в сніг, і в спеку, і в дощі,
Ви зводите стіну на висоті,
Щоб кожен мав свою домівку,
І мав, де ставити автівку.

Здоров’я вам, немов граніт,
Щоб прихильний до вас був світ,
Непохитної витримки й доброти,
Душевного балансу й теплоти.

У день будівельника прийміть вітання, адже це дуже нелегка праця. Ви по крихтах створюєте, втілюєте в яскраву реальність задумки з безмовних креслень на папері. Сил вам, здоров'я богатирського, енергії та успіхів у будівництві та в житті.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Для строителей лучшие слова поздравлений, яркие картинки и замечательные стихи к профессиональному празднику. Вы можете выбрать подходящее настроение и поздравить своих тружеников.