С Днем левшей! Самые искренние поздравления в картинках и прикольных видео к празднику

Все праздники
846

Иванна Кульбида

Редактор ленты новостей

Картинка со стихом с Днем левшей. Фото:Хочу!

Левша – это человек, который вместо правой руки активно использует левую руку

13 августа во всем мире отмечается Всемирный день левшей. Около 10% людей во всем мире являются майкутами, шульгами или левшами, то есть людьми, которые используют только левую руку. Такие люди обычно более эмоциональны, уязвимы, с хорошим воображением и чрезвычайно творчески развиты. Многие известные художники, художники и актеры являются левшами.

Международный день левшей ввели для привлечения внимания других людей к своей особенности. Хочу! поздравляет всех левшей с праздником и подготовила по этому случаю интересные поздравления и картинки. Не забудьте поздравить знакомых людей, использующих только левую руку.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Сьогодні Міжнародний день шульги. Шульги – люди творчі, креативні, що мають сильний характер. Цьому є підтвердження на прикладах багатьох знаменитих людей – світових політиків, письменників, музикантів, акторів і режисерів. Ми ж бажаємо всім шульгам успіхів в досягненні мети!

***

Бути шульгою добре: варто взяти ручку або ж виделку – всі одразу бачать, що ти творча, незвичайна особистість з оригінальним мисленням. Тому що всі знають, що саме це характеризує шульг та відрізняє їх від інших. З Днем шульги, завжди залишайтеся лише собою. За це ми вас і любимо.

***

Нехай усім лівшам посміхається удача і доля не приносить неприємних сюрпризів! Нехай талант розкриється і зірки супроводжують ваш успіх! Щиро вітаємо вас із міжнародним днем шульг!

Картинка со стихом с Днем левшей. Фото:Хочу!

Вітаю з Днем лівші. Нехай творчість, неймовірний розум і вміння досягати цілей допоможуть тобі насолоджуватися успіхами. Бажаю яскравого життя, гладкої дороги до мети і добробуту.

***

У тобі горить божественна іскра таланту й оригінальності, а то, що ти - лівша, тільки доводить це. Нехай ця особливість завжди допомагає тобі бути особистістю, яка має свою позицію і свій погляд на будь-яке питання, а твоє життя буде самим приємним винятком з усіх загальних правил. З Днем лівшів!

Картинка с Днем левшей. Фото:Хочу!

Вітаю з вашим днем! Нехай удача посміхається, а життя приносить тільки приємні сюрпризи. Бажаю, щоб ваш талант розкрився, а всі мрії збулися.

***

Вітаю з Міжнародним днем шульги! Бажаю завжди залишатися унікальним, неймовірним і цікавим. Нехай будь-яку справу ти зможеш довести до кінця, а удача буде супроводжувати тебе.

***

З Днем лівшів вітаю. Бажаю удачі, любові і позитиву. Нехай життя підносить приємні сюрпризи, а ваші таланти допомагають в досягненні цілей. Ви – творчі, багатогранні і дуже розумні люди. Бажаю насолоджуватися цим життям, любити себе і сміливо йти до цілей. У вас все вийде!

Картинка с Днем левшей. Фото:Хочу!
Картинка с Днем левшей. Фото:Хочу!
Картинка с Днем левшей. Фото:Хочу!
Картинка с Днем левшей. Фото:Хочу!
Картинка с Днем левшей. Фото:Хочу!
УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Раньше мы публиковали полный календарь всех профессиональных и государственных праздников августа. Храните себе, чтобы не потерять.