День Независимости Украины: патриотические поздравления в картинках и искренних словах

Все праздники

Иванна Кульбида

Редактор ленты новостей

Фото с Днем Независимости Украины. Фото: Хочу!

Украина – с Днем Независимости!

День Независимости Украины - это особый праздник, который касается сердца каждого украинца, независимо от того, где он находится. В этот день каждый из нас испытывает гордость за свою страну, ее историю, культуру, мужество и людей.

У нашей независимости невероятно высока цена, о которой каждый украинец обязан помнить ежеминутно. Хочу! подготовила лучшие поздравления с Днем Независимости Украины в стихах, прозе и красивые картинки на украинском языке, чтобы вы могли поздравить родных, друзей и знакомых с этим важным событием.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Фото с Днем Независимости Украины. Фото: Хочу!

Дорогі українці, вітаємо вас зі всенародним святом - Днем Незалежності України! Нехай ваші тіла, справи і особиста думка також будуть незалежними. І тільки серце нехай буде обов'язково полоненим любов'ю. Бажаємо вам тотального поліпшення життя, хронічного щастя, непохитного здоров'я і щоденних посмішок.

***

З нагоди річниці Незалежності нашої держави бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.

***

Хай живе вільний, вільний народ! Процвітання, здоров'я, міцного духу багатій і щедрій Україні! Нехай сім'ї Ваші завжди будуть згуртованими, столи — повними, свята — веселими, сусіди — чуйними, а друзі — щирими!

Фото с Днем Независимости Украины. Фото: Хочу!

Сьогодні наша країна святкує День Незалежності — день гідності, сили та віри у себе. Бажаю тобі відчувати цю силу всередині себе, і щоб наші спільні досягнення завжди нагадували про важливість єдності та патріотизму.

***

Не має значення, де ми народилися: у Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, Полтаві чи Одесі, не має значення, скільки нам років і якою мовою ми говоримо. Тільки одне важливо — наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще. Зі святом вас! Слава Україні!

***

З Днем Незалежності! Бажаю тобі миру та щасливого майбутнього. Нехай наша країна завжди буде вільною та процвітаючою. Слава Україні!

Фото с Днем Независимости Украины. Фото: Хочу!

Зі святом Незалежності! Бажаємо кожній українській родині мирного неба, непохитної віри, сімейного затишку та щасливого майбутнього у вільній процвітаючій Україні! 

***

З Днем Незалежності! Нехай у темні години ворожої жорстокої навали в серці яскраво горить шевченківський вогонь любові до рідної України — країни гір і степів, швидких річок і золотих полів, зелених лісів і глибоких морів, відважних і гордих, гідних і люблячих людей. Зі святом!

***

З Днем Незалежності! Хай кожен герой повернеться додому, наповнений силою духу, невичерпною енергією та незламним переконанням, що Україна понад усе!

Фото с Днем Независимости Украины. Фото: Хочу!
Фото с Днем Независимости Украины. Фото: Хочу!
Фото с Днем Независимости Украины. Фото: Хочу!
УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Раньше мы публиковали многие замечательные стихи и приятные слова к празднику Дня Независимости Украины. Не упускайте возможности выбрать лучшее и поздравить всех с особым событием.