Безупречной репутации тем, кто всегда на защите прав и интересов украинцев: с Днем нотариата

Все праздники

Иванна Кульбида

Редактор ленты новостей

Фото с поздравлениями с Днем нотариуса. Фото: Хочу!

Поздравляем всех нотариусов Украины с профессиональным праздником

2 сентября каждый год в Украине отмечается День нотариата. Одной из основных целей работников нотариальных контор – защита прав и интересов украинцев.

Профессия нотариуса – это прежде всего высокий профессионализм, служение закону, ответственность, порядочность и честность. Поэтому быть нотариусом это престижно, почетно и ответственно. Это отличная возможность поздравить всех своих близких и знакомых нотариусов с их профессиональным праздником красивыми картинками и благодарными словами.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Фото с поздравлениями с Днем нотариуса. Фото: Хочу!

Вітаю з Днем нотаріату України! Бажаю правильних рішень, вдалих справ і чітких викладень. Нехай буде добрим здоров'я, нехай справи увінчуються успіхом, нехай життя приносить щастя і кохання, нехай поруч будуть хороші друзі. Бажаю плідних буднів і повноцінних вихідних.

***

У цей золотий осінній день всі нотаріуси нашої країни відзначають своє професійне свято. Від всього серця і ми хочемо побажати Вам успіхів у кар’єрі, чесності в праці і щирих подяк від клієнтів. Нехай Ваша репутація буде бездоганна!

***

Навіть самий найвитіюватіший і найкрасивіший підпис часом необхідно завірити. Сьогодні в Україні відзначають День нотаріату і я хочу приєднатися до цих численних привітань. Ви щодня зі стовідсотковою впевненістю опускаєте свою печатку на аркуші паперу. Так нехай же ця впевненість стане важливою частиною вашого життя, а в майбутньому чекає лише щастя, здоров’я і благополуччя! Вітаю!

Фото с поздравлениями с Днем нотариуса. Фото: Хочу!

Професія нотаріуса – це копітка і відповідальна праця. Щодня, від ваших правильних рішень і точно складених паперів не обходиться жодна законна угода. Я бажаю вам успіхів, професійного росту та плідної роботи.

***

Від щирого серця вітаємо усіх вас з професійним святом - Днем нотаріату. У ваш професійний день бажаємо усьому нотаріальному співтовариству, кожному нотаріусу зокрема професійного зростання, високої довіри і поваги від людей. Усім вам міцного здоров'я, щастя, наполегливості та успіхів у праці.

***

Вельмишановні нотаріуси! Ви і Ваші колеги сьогодні уособлюють інтелектуальну та правову потужність нотаріату України, його право на рівних бути у колі нотаріатів розвинутих країн світу. Працелюбність, висока освіченість і професійна досконалість – складові успіху на теренах протидії сучасним складностям. Тому, вшановуючи Вашу енергійність і творчість, від імені Ради зичу наснаги і творчих професійних звершень в ім'я міці і захищеності нашої спільної справи. В єдності наша сила. З Днем нотаріату Вас!

Фото с поздравлениями с Днем нотариуса. Фото: Хочу!

Щиро я тебе вітаю
З днем нотаріату!
Не було щоб із колегами
У тебе розбрату!
Розігнати тобі зичу
Усіх конкурентів,
Та побільше у житті
Радісних моментів!
Щоб в кишені були гроші,
Та при тім – немалі,
Щоб люди лише хороші
У тебе бували!

Фото с поздравлениями с Днем нотариуса. Фото: Хочу!

В календарі хоч цей день не червоний
Й вихідним не голосять його,
Але день цей значимий й важливий,
Без Нотаріуса всі ми – ніхто.
У паперовому, безладному морі
Ви – людства надійний мандат.
Поспішаємо ми вас вітати
З вашим святом – Нотаріат!

Фото с поздравлениями с Днем нотариуса. Фото: Хочу!

Вітаю з Днем нотаріату!
І в справах бажаю лише перемог.
У житті нехай все буде так, як треба,
І живи без горя і тривог!

***

Я вітаю з Днем нотаріату!
Ваша праця так потрібна нам усім.
Нехай ростуть успішність і зарплата,
І не достаток та радість приходять у дім!
Нехай вдома люблять, цінують, люблять.
А на роботі премії дають.
Нехай колеги дуже поважають.
А всі клієнти позитив несуть!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Также в нашем материале мы подготовили большую подборку поздравлений с Днем нотариуса. Не упустите возможность выбрать лучшие слова для знакомых нотариусов.