День машиностроителя 2024: красивые пожелания, поздравительные открытки — на украинском

Все праздники

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Поздравления с Днем машиностроителя, фото: Хочу

Поздравляем с профессиональным праздником всех, благодаря кому мы можем ехать на колесах

Каждый год в четвертое воскресенье сентября в Украине отмечают День машиностроителя. В 2024 году этот праздник приходится на 22 число. Мы уже публиковали календарь профессиональных и государственных праздников на первый месяц осени, а теперь поделимся поздравлениями для тех, благодаря кому мы можем ездить на авто.

Для вас, уважаемые работники машиностроительной сферы, искренние пожелания и слова благодарности. Ваша работа очень сложна и важна для общества. Вы работаете не только за комфорт, возможность сэкономить время, но и за безопасность людей.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Красивые поздравления с Днем машиностроителя, фото: evp.tax.gov.ua

Вітаємо з професійним святом, з Днем машинобудівника! Бажаємо успішного проєктування, реалізації, програмування будь-якої машини, кожної деталі. Успіхів у роботі та креативних ідей, великих проривів та знатних досягнень!

***

Щоденні зусилля колективів машинобудівних комплексів, майстерність і згуртованість, вміння працювати з самовіддачею і високою продуктивністю, дозволяють успішно протистояти непростим викликам часу, долати кризові перешкоди, впевнено дивитись у завтрашній день. Дякуємо вам за вашу роботу! Із Днем машинобудівника!

***

Вітаємо людей, чия праця пов'язана з самою основною галуззю, яка працює на благо всього людства — із галуззю машинобудування! Бажаємо вам космічних успіхів, постійного розвитку, величезних перспектив і безліч нових ідей і проєктів!

***

Вітаємо з Днем машинобудівника! Дякуємо за віддачу, відповідальність і терпіння. Бажаємо усім, хто причетний до цього свята, прихильної долі, вагомих здобутків, міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах, невичерпної енергії, професійної удачі!

***

Із Днем машинобудівника України! Висловлюємо щиру подяку за сумлінну працю, за відповідальне ставлення до роботи, за ваші знання та майстерність, вкладені в кожну одиницю продукції! Дякуємо, що зберігаєте та примножуєте славу і найкращі традиції своїх попередників!

***

Вітаємо з Днем машинобудівника! Нехай ваша праця, що приносить зростання, стабільність і благополуччя всій нашій державі, завжди буде гідно оцінений і оплачений. Нехай результати вашої роботи будуть відзначені вдячністю нашого народу. Зі святом!

Искренние поздравления с Днем машиностроителя, фото: Хочу
Лучшие поздравления с Днем машиностроителя, фото: Хочу
Поздравления с Днем машиностроителя в Украине, фото: MustangJoe
Прозаические поздравления с Днем машиностроителя, фото: kowelrada.gov.ua

Раньше мы писали о церковных праздниках первого месяца осени. Для вас — удобная подборка важных для украинцев дат в сентябре 2024 года — по новоюлианскому календарю.