День воспитателя в Украине 2024: стихи, проза, открытки по случаю праздника — на украинском

Все праздники

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Поздравления с Днем воспитателя, фотоколлаж: ArtTower / Хочу

Для вас, родные воспитатели, самые искренние поздравления

Каждый год в последнее воскресенье сентября в Украине отмечают День воспитателя. В 2024 году дата приходится на 29 число. Мы уже публиковали календарь профессиональных и государственных праздников в октябре, а теперь поделимся подборкой красивых поздравлений для воспитателей.

Профессия воспитателя в Украине не легкая, особенно с началом войны. Ведь как только начинает гудеть воздушная тревога, работники дошкольных учреждений, как профессиональные спасатели, в считанные секунды выводят целые группы маленьких детей в бомбоубежище. Для вас — слова благодарности, низкий поклон и лучшие поздравления.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Поздравления с Днем воспитателя, фото: maximum.fm

Безліч зовсім різних мов вихователь знає,
Бо до кожного з дітей він підхід свій має.
Знов олівчика кладе до маленьких ручок:
Додавать і віднімать вчить малих чомучок.

Про усі земні дива дітлахам розкаже,
Де єнотики живуть, кожному покаже.
Наче мама, пригорне й обійме ніжненько, —
Буде птахам-малюкам, мов в гнізді, тепленько.

У любові цілий день в нього діти-квіти.
Будуть гратися, співать, і життю радіти.
Тож цю працю клопітку поважати треба:
Вихователь для дітей нахиляє небо!

***

Шановні вихователі
І всі робітники,
Які працюють з дітками
Щодня і залюбки!
Вітаємо із святом
Вашим професійним,
Зичимо натхнення
У праці непосильній!
Нехай ваша робота
Оцінюється гідно,
Ну а ви працюйте
З радістю і плідно!

***

Спасибі вам за ласку й турботу,
Й за віддану вашу роботу.
Хай вас люблять малюки,
Поважають хай батьки.

Сумлінно виконуйте ваші задачі,
Ми ж вам щиро будемо вдячні.
Хай щодня вам сонце сяє,
Хай вас Бог оберігає.

***

Зі святом, вихователі! Ви — ті, хто будує майбутнє нашого суспільства, вкладаючи у кожну дитину любов і знання. Нехай ваша робота приносить вам лише задоволення і гордість за досягнення вихованців. Бажаю вам здоров’я, терпіння та безмежної любові до своєї справи. Нехай кожен день буде наповнений радістю і щасливими моментами

***

Ваша турбота і доброта роблять кожен день наших діток щасливим та радісним. Ви вкладаєте душу в кожну посмішку, кожну гру, і ми безмежно вдячні за вашу підтримку, мудрість та натхнення. Нехай у вашому житті буде стільки ж радості, скільки ви даруєте нашим дітям щодня. Із Днем вихователя!

***

Вітаю з Днем вихователя України! Дякую за вашу любов, терпіння та відданість діткам. Ваша турбота та увага допомагають їм розвиватися та радіти кожному дню.  Ваша здатність знаходити підхід до кожної дитини, вміння створювати затишок і доброзичливу атмосферу в групі — це справжній дар! Бажаю здоров’я, щастя і наснаги продовжувати вашу нелегку, але таку важливу працю!

***

Від імені батьків, вітаємо зі святом, Днем вихователя і всіх дошкільних працівників! Дякуємо вам за величезну працю і внесок у наших діток. Ваша увага, турбота, допомога і вміння виручити — неоціненні! Дякуємо вам за вашу роботу!

***

Дорогі вихователі! Від щирого серця вітаємо вас із вашим професійним святом! Дякуємо за добре серце і самовіддачу, з якою Ви працюєте, з якою даруєте діткам любов і турботу! Бажаємо жити в достатку і радості!

***

Вітаю з Днем вихователя! Ви — справжній маяк на шляху розвитку малечі, завдяки вам вони впевнено роблять свої перші кроки в життя. Ваша відданість і любов до дітей — це справжня сила, яка допомагає їм розвиватися і ставати кращими щодня. Нехай ваше серце завжди буде сповнене вдячністю, а кожна дитина радує своїми успіхами!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Душевные поздравления с Днем воспитателя, фото: sarnyrrada.gov.ua
Красивые поздравления с Днем воспитателя в стихах, прозе, фото: sarnyrrada.gov.ua
Хорошие стихи и проза по случаю Дня воспитателя на украинском, фото: maximum.fm
Поздравления с Днем воспитателя в прозе и стихах, фото: maximum.fm

Раньше мы писали, кто будет именинником в октябре. Для вас — календарь, где собраны все Дни ангела по новому стилю на октябрь 2024 года.