День ангела Надежды: подборка красивых поздравлений по старому стилю — на украинском

Все праздники

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Поздравления для Надежды по случаю Дня ангела, фото: Хочу

Делимся наилучшими пожеланиями для Надежды по случаю именин

В сентябре свой День ангела отмечают женщины, которых зовут Надежда. Этот день по старому календарю приходится на 30-е число. Раньше мы писали, когда украинцы будут отмечать государственные и профессиональные праздники в октябре, а теперь поделимся красивыми поздравлениями по случаю именин.

Для вас, Надежды, искренние поздравления, открытки и картинки. Пусть ваш ангел-хранитель и святая покровительница Надежда молят Бога за вас. Желаем счастья, мира, любви и гармонии.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Поздравления с Днем ангела Надежды, фото: Хочу
Подборка поздравлений с Днем ангела Надежды, фото: Хочу

Дорога Надійко! У День твого ангела бажаю, щоб твоє серце завжди було сповнене віри у краще. Нехай твоє ім'я буде твоїм талісманом, що приносить світло і радість у кожен день твого життя. З іменинами!

***

Вітаю з Днем ангела, Надійко! Бажаю, щоб твоє життя було наповнене яскравими фарбами, щирими посмішками і теплими обіймами. Нехай твоя здатність вселяти надію ніколи не згасає, а доля буде щедрою на добро і любов!

***

Із Днем ангела, Надіє! Нехай твоя душа завжди залишалася такою ж світлою і чистою, як значення твого імені. Нехай кожен твій день буде наповнений оптимізмом, а доля дарує тільки приємні сюрпризи та здійснення всіх сподівань!

***

Надіє! Вітаю з Днем ангела! Бажаю, щоб у твоєму житті завжди було місце вірі й надії, щоб серце переповнювалося любов'ю та ніжністю. Нехай щирість, добро і людське тепло завжди буде у твоєму оточенні.

***

З іменинами, Надіє! Нехай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, у справах — мудрість та виваженість. Нехай доля завжди буде прихильною до вас, даруючи радість життя, удачу, вірних і надійних друзів! Зі святом! З Днем ангела!

***

Із Днем ангела, Надійко! Бажаю безтурботної, світлої, щасливої долі. Нехай дорога твоя буде завжди рівною, широкою і гладкою. Нехай у серці живуть світлі й піднесені бажання. Нехай твоя душа народжує прекрасні мрії, а твій розум втілює їх у життя!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Лучшие поздравления в прозе с Днем ангела Надежды, фото: Хочу
Поздравления с именинами Надежды, фото: Хочу
Лучшие поздравления с именинами Надежды, фото: Хочу

Раньше мы писали, что уместно подарить по случаю крестин. Для вас — интересные идеи, которые будут полезны и запомнятся.