Только вам по силам найти бесценные кадры! Поздравления с Днем кадровика в прозе, картинках, видеопоздравлениях и замечательных стихах

Все праздники

Иванна Кульбида

Редактор ленты новостей

Картинка с поздравлениями ко Дню кадровика. Фото: Хочу!

Поздравляем с Днем кадрового работника

Кадровики – это люди, выполняющие важную работу. Она не всегда заметна, однако ее значение трудно переоценить, ведь именно они способны найти людей, которые будут точно соответствовать своей должности.

Хочу! приветствует людей, которые занимаются поиском, подбором персонала и помогают работникам чувствовать себя комфортно в новом коллективе. Мы подготовили для вас самые лучшие пожелания с профессиональным праздником.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Картинка с поздравлениями ко Дню кадровика. Фото: Хочу!

Тільки вам під силу знайти безцінні кадри, тільки вам відомо, яким чином потрібно вирішити справи, що стосуються роботи - під вашим контролем життя всієї команди. Сьогодні привітання присвячені вам, кадровики! Життя нехай йде, як ви плануєте, плани нехай виконуються, а настрій буде відмінним!

***

Кадровик — це людина, від якої залежить професіоналізм і кваліфікація колективу, згуртованість, організованість і успіх у роботі! Не бійтеся труднощів, будьте здорові, нехай вдома вас чекають дорогі серцю люди. Творчих вам успіхів. З професійним днем!

***

У день кадрового працівника прийміть вітання і теплі побажання міцного здоров’я, життєвих сил, процвітання та успішності. Нехай в житті особистому і на роботі завжди супроводжує удача, добробут, цілеспрямованість. Бажаю поваги колег, любові від близьких людей та розуміння навколишніх.

***

Вітаю з Днем кадровика і бажаю завзятості, сміливості, впевненості, строгості у важливих справах і легкості в кожному дні життя. Нехай по роботі все виходить, нехай щоранку починається з відмінної ідеї, доброї новини, великої удачі. І нехай по наростаючій завжди йде успіх, достаток і щастя!

***

З професійним святом! Легких рішень всіх поставлених завдань, менше перевірок, більше відпочинку, успіхів у роботі, щоб праця була оцінена, здоров'я Вам та Вашим близьким!

Картинка с поздравлениями ко Дню кадровика. Фото: Хочу!

Сьогодні день кадровика,
З чим вас і вітаємо!
Заслуга ваша велика,
Ми це точно знаємо!

Бажаємо поглядів теплих вам,
Посмішок світлих, ніжних.
Звучать нехай добрі слова
У турботах повсякденних!

***

З Днем працівника всіх кадрів,
Фахівця класного,
Сміху, радості, подарунків,
Дня тобі прекрасного.

Нехай знаходяться тобі
Кадри відповідні,
Оточують нехай всюди
Люди надійні!

***

Ейчар-менеджер (чи просто — кадровик),
Працювати швидко, злагоджено звик.
Детально резюме він вивчає,
І на роботу "кадрів" направляє.

Картинка с поздравлениями ко Дню кадровика. Фото: Хочу!
УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Октябрь просто переполнен важными профессиональными и государственными праздниками. Оставляем вам полный календарь на этот месяц для максимального удобства.