День науки в Украине: поздравления на украинском, а также картинки к празднику

Праздники

Ирина Майстренко

Фриланс-редактор

canva.com

В этот день поздравления с профессиональным праздником принимают все учёные нашей страны!

18 мая — День науки в Украине, профессиональный праздник работников науки Украины, начиная с 1997 года. Дата отмечается каждый год в третью субботу мая. В 2024 году это 18 мая. Чтобы вы могли поздравить знакомых ученых с праздником, мы подготовили для вас лучшие поздравления с Днем науки в Украине.

Стоит отметить, что праздник День науки должен отметить научные традиции, достижения украинских ученых и напомнить, что именно наука является основой интеллектуального потенциала нации и ее будущего.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

В целом ученые играют очень важную роль в развитии общества, вкладывая в медицину, технологии, экологию, экономику, образование, безопасность и социальные изменения. Благодаря их труду улучшается качество жизни людей, растет экономика, повышается уровень образования, обеспечивается безопасность и сохраняется окружающая среда, которая поднимает общество на новый уровень, заставляет эволюционировать. Так что их вклад в то, чтобы мир стал лучше, очень трудно переоценить.

canva.com

День науки в Украине: поздравления в стихах

Предлагаем вам поблагодарить ученых за их труд и отметить достижения. В этом вам помогут хорошие поздравления с Днем науки в Украине.

***

День науки в Україні!
Відмічай це свято!
Щиро з ним тебе вітаю,
Знань зичу багато!
Щоб знаннями вміть ділитись
З майбутнім поколінням,
Переймають хай від тебе
Всі твої уміння!
Вдома теж придумай щось,
Щоб всі здивувалися,
Щоб гордилися тобою,
Та щоб милувалися!

***

Наука рухає прогрес
І у людей до неї інтерес:
Досліджувати й вивчати,
І отримувати результати.
Вчених вся країна вітає,
Престиж науки зростає,
Бажаємо сил та здоров’я,
Вчених нехай росте сім’я!

 ***

Вітаємо всіх вчених
В славне свято, День науки,
І за працю неперевершену
Всім ученим ми тиснемо руки.
Всім, хто любить науку,
Хоча б її поважає,
Я приємних відкриттів і важливих
По життю бажаю.
Ну а тим, хто не любить —
Бажаю науку любити,
Тому що, на жаль,
Нам ніяк без неї не прожити!

***

Лицарі науки,
Ви кожен день в строю,
Ідеї вам і думки
Спокою не дають.
Вчених всієї країни
У свято вітаємо,
Грандіозних відкриттів
Кожному бажаємо.

***

Ми вітаєм з Днем науки,
Золоті Ви наші руки!
Ваші розум і знання,
Принесуть нам визнання!
Щось нове Ви відкривайте,
І на інших не зважайте.
Ви — найкращі на землі,
Вам не має в цім рівні!
Ви творці таких ідей,
Що б позаздрив світ усей.
Хай над вами зірка сяє,
Лихо Вас завжди минає,
Душа відкрита для усіх,
Це все принесе Вам успіх!

***

Вітаємо всіх вчених
В славне свято, День науки,
І за працю неперевершену
Всім ученим ми тиснемо руки.

***

З Днем вас науки
Я нині вітаю.
І наукового підходу
В житті вам бажаю.
Щоб тільки допомагала
Вам наука в житті.
Приходили частіше в мозок
Суперські думки.
Нехай росте потенціал,
Разом з ним зарплата.
Всім бажаю процвітати,
Хлопці й дівчата.

***

Шановні наші вчені,
З Днем науки вас!
Сьогодні ваше свято,
І святкувати час
Всі ваші перемоги,
Здобутки, надбання.
Ми вдячні вам за розум,
Розсудок і знання!
Бажаємо вам успіхів,
Удачі, визнання,
І щоб було щасливим
У вас завжди життя!

 ***

З Днем науки вчених вітаємо,
Грандіозних відкриттів бажаємо,
Нехай зростає ваш потенціал,
Відзначення чекає на вас шквал,
Бажаємо щодня нове вивчати,
Щоб мати грандіозні результати.

***

Вітаю щиро з Днем науки!
Досягнення чекають хай,
А успіх сам крокує в руки.
Наснаги в серці не втрачай!
Твій труд — це вдачі запорука.
Хай не зупиниться процес,
Хай розвивається наука,
Щоб не загальмував прогрес.

 ***

Усіх науковців
Вітаємо щиро!
Бажаємо щастя,
Здоров’я і миру,
Ще безліч великих
Всім вам відкриттів,
Удачі в науці
І гарних вам днів!
Хай завжди в житті
Всіх вас Бог захищає,
Хай кожен із вас
Всіх висот досягає!

canva.com

С Днем науки: поздравления в прозе

Хорошо поздравить с Днем науки своими словами помогут следующие строчки. Прочтите их для вдохновения и посвятите всем, кто работает в научной сфере в Украине.

***

Дорогі науковці! Вітаємо вас з Днем науки в Україні! Ваша самовіддана праця та непохитна віра в силу знань є рушійною силою прогресу та інновацій. Ви створюєте майбутнє, яке спирається на надійні основи науки та інтелекту. Бажаємо вам невичерпного натхнення, нових відкриттів і досягнень, які змінюють світ на краще. Хай ваша праця приносить задоволення та визнання, а ваші ідеї втілюються у життя!

***

Наука робить наше життя і комфортніше, і цікавіше, і простіше. Завдяки науці ми маємо ліки проти багатьох хвороб. Сьогодні такий день, який нагадує про важливість науки. Це свято для науковців і всіх нас. З Днем науки, мій дорогий друже!

****

Шановні колеги-науковці! Вітаємо вас з Днем науки! Ваші дослідження та відкриття прокладають шлях до кращого розуміння світу і розв'язання найскладніших завдань сучасності. Ви є прикладом невтомного пошуку істини та прагнення до знань. Бажаємо вам здоров'я, творчої наснаги та нових наукових звершень. Нехай ваші праці будуть високо оцінені, а ваші здобутки надихають нові покоління науковців! З Днем науки!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

***

Без науки не уявити майбутнє. Науку ж створюють вчені. Дякую за вашу роботу, за все, що ви створюєте! Нехай не буде меж у вашій трудовій діяльності, великих вам перспектив і відкриття нових горизонтів, дорогі вчені. Прийміть вітання з цим важливим днем — Днем науки!

***

Дорогі науковці України! З нагоди Дня науки щиро вітаємо вас і висловлюємо глибоку вдячність за ваш неоціненний внесок у розвиток науки та техніки. Ваша наполегливість, креативність та інтелектуальна сміливість сприяють створенню інновацій та рішень, які змінюють світ. Бажаємо вам подальших успіхів, нових здобутків та визнання. Нехай ваша праця буде плідною, а кожен день наповнений новими ідеями та відкриттями! Вітаю з Днем науки!

***

Всіх українських науковців вітаю з професійним святом! Дякуємо вам за ваш неоціненний внесок у становлення держави та світової науки! Ваші приголомшливі відкриття та актуальні розробки є предметом гордості всього народу! Так нехай здоров'я і щастя стануть вам нагородою за нелегку працю! З Днем науки 2024!

***

Шановні науковці! Вітаємо вас з професійним святом — Днем науки! Ваша робота є основою для розвитку суспільства та його благополуччя. Ви відкриваєте нові горизонти, розширюєте межі знань та формуєте майбутнє. Бажаємо вам творчого натхнення, наукових проривів і невичерпної енергії. Нехай ваші дослідження приносять радість та задоволення, а ваші досягнення будуть високо оцінені й визнані на міжнародному рівні.

***

День науки — це свято тих, хто присвятив своє життя науковій діяльності. Це свято людей, які вірять в силу наукової думки, націлені на відкриття нового. Свято нестандартного мислення і креативу. Мої вітання з Днем науки! Перемог, звершень і відкриттів!

***

Дорогі друзі-науковці! З Днем науки вас! Ваша праця — це світло, яке освітлює шлях до прогресу та інновацій. Ви невпинно працюєте над розв'язанням складних проблем, роблячи наш світ кращим та безпечнішим. Вітаємо вас і бажаємо натхнення, нових відкриттів та професійного зростання. Хай ваша праця приносить задоволення та визнання, а результати ваших досліджень знаходять широке застосування і високу оцінку в науковій спільноті та поза її межами.

Картинки с Днем науки в Украине

Также вы можете скачать картинки с Днем науки в Украине в хорошем качестве и отправить их в соцсетях как короткое поздравление.

vitannya.in.ua
vitannya.in.ua
canva.com
Открытые источники
vitannya.in.ua
pf.udu.edu.ua
Открытые источники

Поздравляем с профессиональным праздником!

Также в канун праздников Последнего звонка вам может быть интересный материал о букетах мая. Полезная информация уже доступна по ссылке.