Молитва за болеющих — на украинском

Эзотерика и астрология

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Молитва за больных, фото: jcomp

Молимся о здоровье родных и близких — на украинском

Верующие обращаются к Всевышнему в разных ситуациях. Мира, любви и здоровья просят и для себя, и для своих близких. Раньше мы публиковали слова сильнейшей молитвы к святому Николаю, а теперь поделимся молитвой за болеющих.

В разных ситуациях молитва к Богу открывает пути решения даже трудных вопросов. Если вы просите с чистым сердцем, чудеса обязательно будут. Для вас слова сильной молитвы за немощных.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Молитва за болеющих — на украинском:

Владико Вседержителю і Святий Царю, що всіх караєш, але не умертвляєш, зміцнюєш підупалих і підносиш повалених, печалі життя людського розвіюєш! Молимось Тобі, Боже наш, рабів Твоїх хворих (вказуються імена тих, за кого моляться) одвідай милістю Твоєю, прости їм всякий гріх вільний чи невільний. Так, Господи, Твою цілющу силу з неба зішли, торкнися тіла, погаси гарячку, вгамуй пристрасть і всяку потайну неміч.

Будь лікарем рабам Твоїм хворим (вказуються імена тих, за кого моляться), підніми їх з постелі недуги і від ложа болю неушкодженими і здоровими, зроби їх Твоїй Церкві послушними і волі Твоєї виконавцями. Бо Тобі належить милувати і спасати нас, Боже наш, і Тобі славу віддаємо, Отцю, і Сину і Святому Духові нині, і повсякчас, і на віки вічні. Амінь.

Раньше мы публиковали календарь церковных праздников на август. Для вас — подборка важных для украинцев дат по новоюлианскому календарю.