Молитва-заклинание об окончании войны — ко Всевышнему, на украинском

Эзотерика и астрология

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Молитва заклинание о конце войны в Украине, фото: freepik.com

Для вас — слова сильнейшей молитвы, совершающей чудеса

Украинцы продолжают молиться о мире и победе. К Богу обращаются даже те, кто раньше был атеистом. Мы уже публиковали слова молитвы к Богородице, которые нужно читать во время обстрелов, а теперь поделимся молитвами об окончании войны.

Главное — молиться с добрым сердцем и верой. Если вы не можете выучить слова наизусть, читайте их. Всевышний всегда слышит искренне к нему обращающихся людей.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Молитвы — на украинском:

Господи Боже, Спасителю наш, прости нам провини наші та не згадай беззаконь і неправд наших, не відвертайся від нас, але в милості і щедротах Твоїх почуй благання про мир нашого українського народу, що про Твою милість просить, аби закінчилася війна: повстань на допомогу нам. Знищ наміри і підступні плани загарбників російських та очільника їх Путіна, тих хто пішов війною проти невинних та знущається над беззахисними, хто вбиває дітей та наругу чинить над невинними!

Господи Боже наш, Ти Єдиний твориш чудеса. Просимо, вислухай і помилуй нас, бо вороги наші пішли  війною проти краю нашого та загрожують родинам нашим і дітям. Допоможи нам, Боже, Спасителю наш! Визволи нас, заради слави імені Твого, і нехай до нас будуть додані слова, сказані Мойсеєм: “Будьте сміливими, стійте і побачите спасіння від Господа, бо Господь переможе за вас”.

Молимо про надприродну силу, витривалість та вправність для захисників наших. Хай міни, снаряди й бомби російські, що летять в їхній бік, не вибухнуть, або ж пролетять повз. Нехай вітер, дощ, та хвилі стануть на захист наш! Хай руки та ноги їхні не стомлюються, а вправність зростає. Хай травми чи хвороби не торкнуться, а серця молитвою Твоєю наповняються!

Хай вороги силу втрачають та в паніці тікають, хай командири їхні роблять помилки, а техніка ламається. Хай очі їхні будуть в пелені й вони не знайдуть дороги до міст та домівок наших. Хай блукають в лісах та болотах, як народ Твій в пустелі, поки не полишать спроб гріховної війни своєї. Хай жах огортає їх і моторошні думки не дають заснути, хай руки ослабнуть і ноги не несуть!

Молимось до Тебе, Владико миру і спокою нашого, щоб як щезає дим, так нехай щезнуть загарбники російські, і як прах розсипається від лиця вітру, так нехай розвіється авторитет їх очільників та злі думки їхні, аби знищити державу нашу Українську. Просимо в Ім’я Твоє, Господи, аби зупинилася війна якнайшвидше, і нехай буде воля Твоя! Амінь. Амінь. Амінь.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Раньше мы писали, как молиться, чтобы сбылась заветная мечта. Для вас — слова сильной молитвы к Богородице, которая делает чудеса.