Поздравления с Днем ангела Екатерины на украинском: пожелания своими словами, открытки и видеопоздравления

Все праздники
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заместитель главного редактора

24 ноября отмечается День ангела Екатерины. Это красивое имя пользуется большой популярностью в нашей стране, поэтому не забудьте поздравить своих знакомых с именинами. В нашем материале вы найдете красивые пожелания на украинском, открытки и оригинальные поздравления видео.

Екатерины празднуют свои именины несколько раз в год — 24 ноября, 23 января и 4 февраля. В этот праздник немало интересных традиций: девушки собираются небольшими компаниями, гадают на суженого, свадьбу и судьбу.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Related video

Имя Екатерина с греческого переводится как "чистая, непорочная". Его аналоги существуют почти во всех странах мира, такие как Каталина, Кэтрин, Катрин, Кейт. Екатерины поражают своей любознательностью и активностью, легко учатся и любят это делать. Часто они открывают в себе склонность к творчеству, а многие становятся известными художницами, музыкантками, поэтессами и актрисами.

Поздравление с Днем ангела Екатерины в прозе

***

Дорога Катя! Нехай твоя покровителька, свята Катерина, завжди оберігає тебе і направляє на вірний шлях! Бажаю в цей день всього найкращого! Міцного здоров’я і багато-багато любові, щастя, радості! Нехай у твоєму житті буде багато приємних подій і не буде місця горю та смутку!

***

Катерина, Катруся, Катюша! Прийми мої щирі вітання з твоїм Днем ангела! Твоя покровителька — свята Катерина — завжди допомагає дівчатам, тому бажаю тобі жіночого щастя! Нехай у твоєму житті буде багато любові та ніжності, гармонії та взаєморозуміння. Бажаю тобі побільше добра і щоб всі твої мрії збулися!

***

Бажаю, щоб у вашому серці завжди було місце для добра, любові й віри! Бажаю, щоб завжди були сили йти семимильними кроками до щасливих надій і заповітних мрій. Нехай заздрісні й злі люди не потрапляють у ваше життя, а в оточенні будуть тільки щирі, добрі та ті, хто розуміють. Бажаю щастя, любові та міцного здоров’я!

***

Дорога Катюша, вітаю тебе з Днем ангела! Нехай твоя покровителька, свята Катерина, оберігає від життєвих негараздів і невдач. Нехай вона завжди буде з тобою і береже від поганих людей і неприємних ситуацій. Бажаю багато щастя, радості й посмішок, любові й гармонії!

***

Катю, вітаю тебе, сонечко, з іменинами! Будь завжди такою ж життєрадісною і чарівною. Бажаю тобі великого успіху в житті, світлого шляху і хороших друзів! Нехай у тебе завжди буде веселий блиск в очах і багато планів на майбутнє.

***

Катю, з Днем ангела! Таку прекрасну людину і чарівну дівчину вітати приємно і легко. Нехай птах щастя регулярно прилітає у твій дім, крилатий Купідон подарує тобі справжню любов, а всього іншого ти досягнеш сама, адже ти розумниця і неймовірна красуня!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Открытки с именинами

Поздравления с Днем ангела Екатерины на украинском: пожелания своими словами, открытки и видеопоздравления - фото №1
Поздравления с Днем ангела Екатерины на украинском: пожелания своими словами, открытки и видеопоздравления - фото №2
УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Видеопоздравления с Днем ангела Екатерины

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Раньше мы писали о подарках по случаю Дня ангела. Не пропустите интересные идеи универсальных и стильных презентов, которыми можно порадовать своих близких.