С Днем Соборности и Свободы Украины! Лучшие пожелания в прозе и открытки — на украинском

Все праздники
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Ежегодно 22 января украинцы отмечают День Соборности и Свободы. Он был провозглашен в 1919 году согласно указу Леонида Кучмы. Для вас — теплые поздравления по случаю национального праздника и красивые картинки — на украинском.

Украинцы отмечают праздник свободы и любви к родному государству, которое стало соборным. Цель независимости сплотила всех вместе, и теперь люди защищают свои ценности, мораль и страну от захватчиков.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Поздравления:

Українці! Сьогодні наш народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії — День Соборності та Свободи України. Це — дата об’єднання українських земель в єдину самостійну державу. Вітаю Вас зі святом і бажаю і надалі триматися разом! Будьмо!
***

Зі святом свободи та об'єднання, Україно! Нехай наша державницька діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, добробут і розквіт духовності народу. Слава ЗСУ!

С Днем Соборности и Свободы Украины! Лучшие пожелания в прозе и открытки — на украинском языке - фото №1

Вітаю з Днем Соборності та Свободи України! Щиро бажаю завжди любити свою державу, пишатися своєю історією та своїм народом. Нехай Україна буде гордим птахом у зграї світових країн! Нехай щодня дарує українцям свободу думки, відчуття щастя, мир та світлу надію.

***

Сила єдності дозволяє українцям продовжувати прагнути до кращого майбутнього та разом долати спільного ворога. Нехай дух українського народу надихає нас усіх стійко протистояти викликам і прагнути миру та процвітання. З Днем Соборності та Свободи України!

***

Вітаю з Днем Соборності України та бажаю великої сили та могутності, міцної дружби та братньої допомоги, взаємоповаги та розуміння, вірних цілей та високих прагнень, одного чистого та мирного неба!

***

Це свято нагадує, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми – єдиний народ! Тож прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності та Свободи України!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Щиро вітаємо жителів України з Днем Соборності та Свободи! Із днем ​​єднання українських земель! Усім нескінченного щастя, міцного здоров'я, добробуту. Нехай життя в нашій чудовій країні буде для кожного в мирі, достатку і радості. Нехай завжди над нашими землями світить сонце, і всім нам тут буде світло, тепло та затишно!

С Днем Соборности и Свободы Украины! Лучшие пожелания в прозе и открытки — на украинском языке - фото №2
С Днем Соборности и Свободы Украины! Лучшие пожелания в прозе и открытки — на украинском языке - фото №3
С Днем Соборности и Свободы Украины! Лучшие пожелания в прозе и открытки — на украинском языке - фото №4
С Днем Соборности и Свободы Украины! Лучшие пожелания в прозе и открытки — на украинском языке - фото №5
С Днем Соборности и Свободы Украины! Лучшие пожелания в прозе и открытки — на украинском языке - фото №6
С Днем Соборности и Свободы Украины! Лучшие пожелания в прозе и открытки — на украинском языке - фото №7

Ранее мы писали о Большом посте 2024 года. Для вас — удобный календарь начала и окончания этого церковного периода.