Пожелания для выпускников 2024: самые красивые поздравления с окончанием школы — на украинском

Все праздники
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Выпускники, фото
Фото: nadiyahotel.com

Для вас — подборка поздравлений для выпускников школ

Учебный год позади, пора делать первые шаги во взрослую жизнь. Ученики и учителя готовятся к выпускному. Раньше мы писали красивые поздравления для выпускников 4 класса, а теперь поделимся пожеланиями по случаю окончания школы.

Поздравьте знакомых школьников с выпускным. Пусть дорога в самостоятельную жизнь будет мирной, успешной и радостной. Делитесь лучшими пожеланиями со всеми учениками, причастными к этому празднику.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Выпускники, фото
Фото: DEDCU1

Поздравление выпускникам школ на украинском:

Закінчення школи — важливий життєвий етап, з яким я тебе сердечно вітаю! Нехай шлях твого життя буде гладким, щасливим і яскравим! Бажаю, щоб всі твої плани та цілі обов'язково стали реальністю! Променисто посміхайся і пам'ятай, що успіх і удача люблять оптимістів!

***

Прийміть щирі вітання із закінченням школи! Позаду довгий шлях до знань, але попереду світла, захоплива дорога багатьох можливостей, творчих ідей, здійснення мрій. Нехай тільки хороше, яскраве і незабутнє чекає вас. Нехай ніколи не залишає щастя, удача і везіння!

***

Ось і настав, мабуть, один з найважливіших днів в твоєму житті — випускний. Стільки стежок потоптано навколо школи, і стільки доріг відкривається в нове життя. Я бажаю тобі завжди з теплотою згадувати шкільні роки, шкільних друзів і, звичайно ж, вчителів, які дали для тебе такий важливий поштовх у життя, вклавши саме цінне і потрібне. Я бажаю тобі зробити правильний вибір і стати на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену і потрібну професію, обійти всі невдачі, перешкоди і придбати ті блага, яких ти прагнеш зараз, адже від цього залежить твоє майбутнє.

***

Милі і дорогі наші випускники! Вітаємо вас із закінченням школи, з випускним! Бажаємо всім рівних доріг і попутного вітру! Нехай у вашому житті буде багато добра, нехай завжди буде в серці любов, а поруч ідуть друзі, які підтримають і допоможуть! Нехай усі ваші заповітні мрії збудуться найкращим чином, і ви зі стійкістю, мужністю і терпінням переможете всі неприємності і подолаєте всі перепони!

***

Випускник – це звучить гордо! Ви готові продовжувати свій шлях по життю. Приймайте випробування з гордо піднятою головою, і ніколи не опускайте руки. Як би не було важко в якийсь момент, пам'ятайте мудрі слова: "Навіть після сильного дощу з'являється красива веселка". Життя складається не тільки з радісних моментів, але ми бажаємо вам щасливого життя, в якому переважатиме мир, веселощі та впевненість у завтрашньому дні!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Ранее мы публиковали календарь праздников на июнь . Для вас подборка профессиональных и государственных дат, которые будут отмечать украинцы.