Сильные молитвы на Спас: просим Бога о победе, создании семьи и счастье — на украинском

Все праздники
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Как молиться на Спаса
Молитвы на Спаса - украинском, фото из открытых источников в Сети

Для вас — слова молитв, которые делают чудеса

Украинцы встречают август первым, важным праздником — Днем Вынесения честных древ Креста Господня. С этой даты начинается плеяда праздников — Спасовка. Раньше мы писали, почему Медовый Спас имеет 3 названия, и когда его отмечают, а теперь поделимся сильными молитвами, которые следует читать на Спас.

Делимся словами сильных молитв на Спаса. Всевышний слышит каждое слово искренних прошений. Молитесь с добрыми намерениями, отпустив все обиды и злобу.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Related video

Молитвы на Спас — на украинском:

Молитва о семейном счастье

Владико Господи святий, у вишніх живеш і всевидячим Твоїм оком споглядаєш на всі творіння! Тобі прихиляються душі й тіла, Тобі молимося, Святе святих! Простягни руку Твою невидиму і благослови всіх нас, і прости нам всяке прогрішення вільне й мимовільне, словом чи ділом скоєне.

Даруй нам, Господи, розчулення, даруй сльози смирення душі на очищення від багатьох гріхів наших, даруй волю Твою, милість світові Твоєму, і нам, негідним рабам Твоїм. Бо благословенне і прославлене є ім’я Твоє нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Три молитвы на Спас
Три сильные молитвы на Спас, фото: myrgorod.pl.ua

Молитва на Преображение Господне (Яблочный Спас, 6 августа)

Владико Христе Боже, Ти Своїми стpacтями мої стpaждaння зцiлив, і paнaми Своїми мої paни вилiкував. Пробач мені, що багато проти Тебе згpiшив, сльoзи кaяття, покyти і навернення. Змішай моє тiло із пахощами жuвотвoрного Тiла Твого, і насолоди душу мою Твоєю чесною кpoв’ю від гіркоти, якою напoїв мене воpог.

Піднеси до Тебе мої сеpце і розум, які схилилися додолу, і виведи від прірви пoгuбeльної, бо не маю покaяння, не маю зворушення, не маю слiз потіхи, які підносять дітей до їхнього спадкоємства. Сеpце затверділо і отуманився розум мій у житейських пpистpacтях, тож не можу споглянути на Тебе у нeмoчі моїй, не можу зігрітися сльoзами любові до Тебе.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Але, Владико, Господи Ісусе Христе, скарбе доброти і благодатей, даруй мені всеціле й правдиве покаяння, смирення та сеpце ревне, щоб знайти Тебе. Даруй мені благодать Твою, і віднови в мені образ Твій та повсякчасне провадження мене Твоїм Святим Духом. І хоч я залишив Тебе — не залиш Ти мене. Вийди, щоб знову знайти мене, поверни на пасовисько Твоє і залічи мене до овець вибраного Твого стада. Нагодуй мене з ними поживою Твого жuвотвоpного й вічного Слова і Божественних Твоїх Таїнств, — за моїми благаннями, і за молитвами Пречистої Твоєї Матері і всіх святих Твоїх. Амінь.

Сильнейшие молитвы на Спас
Сильные молитвы на Спас, фото: focus.ua

Молитва о победе

З висоти зійшов Ти, милосердний, благоволив перебувати 3 дні в гробі, щоб нас звільнити від пристрастей — життя і воскресіння наше, Господи, слава Тобі! Повставши з гробу, померлих ти спорудив, і Адама воскресив, і Єва радіє про Твоє воскресіння, і межі світу торжествують про Твоє повстання з мертвих, многомилостивий! Спаси, Господи, людей Твоїх, і благослови спадщину твою, перемогу православним християнам над чужими даруючи, і хрестом твоїм зберігаючи Твій народ.

З небес милостиво дивлячись, жебраків приймаючи, відвідай нас, знемоглих від гріхів, владика Всемилостивий: за молитвами Богородиці даруй душам нашим велику милість. Стражданнями святих, які вони за тебе зазнали, умилостився, Господи, і всі наші хвороби зціли, тобі, людинолюбець, молимося. Сім стовпів Премудрості Божої і сім світильників яскравих Божественного світла, Маккавеї премудрі, перш мучеників найбільші мученики! З ними Бога всього світу моліть про порятунок. Амінь.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Молитвы на Спас 2024 — на украинском
Молитвы на Спас 2024, фото из открытых источников в Сети

Раньше мы писали об Успенском Посте. Для вас — традиции этого периода и главные запреты. В это верили наши предки, и соблюдали правила, чтобы не навлечь на себя беды.