Поздравляем с праздником - с Рождеством Пресвятой Богородицы! Подборка красивых поздравлений своими словами

Все праздники
Хицкая Наталья

Хицкая Наталья

Редактор ленты новостей

Рождество Пресвятой Богородицы - поздравления своими словами на украинском языке
Рождество Пресвятой Богородицы. Фото: u-news.com.ua

Сегодня Церковь чтит мать Иисуса Христа - Деву Марию

8 сентября верующие празднуют один из важнейших христианских праздников - Рождество Пресвятой Богородицы. Также его еще называют Вторая Пречистая. Как поздравить сегодня своих близких - рассказываем далее в этой статье.

В этот день нужно посетить праздничное богослужение в храме или помолиться Богородице дома. Затем позвоните родным и пригласите их на праздничный ужин.

Но если ваши особые люди пока далеко (за что отдельное "спасибо" тому самому соседу), тогда отправьте им одно из поздравлений ниже. Уверены, на душе у них станет немного теплее!

Related video
УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Рождество Пресвятой Богородицы: поздравления в прозе

Вітаю з Різдвом Пресвятої Богородиці! У це світле та радісне свято бажаю вам спокою на душі, міцної любові, сімейної гармонії та благополуччя. Нехай свята береже вас та ваших близьких.

***

Бажаю вам миру, щастя, любові, радості, доброти, щирості, милосердя та благополуччя. Нехай Пресвята Богородиця оберігає від заздрості та зради. Зі святом!

***

З Різдвом Пресвятої Богородиці вас! Нехай свята завжди допомагає вам знайти правильний шлях до свого щастя. Впускайте у своє серце тільки світлі почуття.

Рождество Пресвятой Богородицы - поздравление в картинке
Поздравление с Рождеством Пресвятой Богородицы. Фото: uaportal.com

У Різдво Пресвятої Богородиці бажаю легкості та свята на душі, сімейного щастя, любові та довіри, правильних життєвих рішень, чесності, добродушності та милосердя. Бережіть себе та своїх рідних!

***

Нехай Пресвята Богородиця охороняє вашу родину та дім від всіх неприємностей, бід та злих вчинків. Нехай у вашому житті будуть тільки щастя та радість. Доброго здоров'я та щедрої любові. Зі святом!

***

З Різдвом Пресвятої Богородиці вас! Нехай будуть почуті всі ваші молитви. Нехай серце наповниться любов'ю до ближнього. Ніколи не піддавайтеся зневірі та вірте в чудеса, які подаровані нам самими небесами.

Рождество Пресвятой Богородицы - поздравление в картинке
Поздравление с Рождеством Пресвятой Богородицы. Фото: unian.net

Сьогодні від щирого серця хочу привітати вас з Різдвом Пресвятої Богородиці. Бажаю зберігати віру в Господа та надію на порятунок. Творіть навколо себе світ, добро, любов і красу!

***

У свято Різдва Пресвятої Богородиці хочу побажати, щоб його чистота та світло наповнили вашу душу благодаттю. Бажаю, щоб ваша віра була щирою та міцною - тоді у вашому житті неодмінно траплятимуться справжні чудеса!

***

З Різдвом Пресвятої Богородиці! Нехай ваші думки будуть чистими, вчинки - добрими та благородними, а життєвий шлях - світлим та щасливим. Зі святом!

***

Прийміть вітання зі святом Різдва Пресвятої Богородиці. Нехай сьогодні ваша душа наповниться радістю та сяйвом. Всіх благ вам та щоб збулися всі ваші мрії!

Рождество Пресвятой Богородицы - поздравление в картинке
Поздравление с Рождеством Пресвятой Богородицы. Фото: telegraf.com.ua
УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Также в другой нашей статье вы можете узнать, какие еще важные церковные праздники будут в сентябре 2024 года. Даты указаны по новому стилю.