ТОП-3 молитвы за детей на счастливую судьбу — на украинском (ВИДЕО)

Эзотерика и астрология
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Жінка молиться, фото
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Украинцы молятся, чтобы их дети имели хорошую жизнь

Родители молятся о жизни своих детей, чтобы у них было все в порядке. Матери и папы просят Всевышнего защитить их чад и подарить добрую судьбу. Раньше мы писали молитву на пятницу , а теперь подскажем, как можно молиться за детей.

Публикуем для вас молитвы , помогающие в разных ситуациях. Пусть жизнь ваших детей будет счастливой, мирной и успешной.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Молитва — на украинском:

Господи батько щедрот і всякого милосердя! По волі батьківської я хотів би дітям всякого достатку благ земних, але нехай буде з ними Свята воля Твоя. Влаштуй долю їм по Твоєму вподобанню: наповнену миром, щастям, радістю, спокоєм, успіхом, розкішшю та любов'ю.

Посилай їм все необхідне, змилуйся, коли згрішать перед Тобою. Не відкидай їх від лиця Твого. Направляючи на шлях праведний, приймай з благоволінням молитви їхні. Даруй їм успіх у всякій добрій справі, не відверни Лиця Твого від них у дні скорботи їхньої. Захисти від війни, голоду, холоду, вибухів, заздрощів, злиднів, бідності, поганих міркувань, поганого зробленого, поганого сказаного.

Даруй їм щасливої долі, осяй їх Твоєю милістю. Господи, у ласці Своїх охороняй дітей наших (імена), помилуй та врятуй їх заради імені Твого. Господи, прости їм провини їхні: вільні й невільні, свідомі й несвідомі, скоєні перед Тобою.

Господи, настав їх на шлях істинних Заповідей Твоїх і просвіти світлом Твоїм Хрестовим на порятунок душі та зцілення тіла. Господи, благослови їх в будинку, біля будинку, в полі, в роботі і в дорозі, і на кожному місці Твого володіння. Господи, збережи їх під покровом Твоїм Святим від кулі, що летить, ножа, отрути, вогню, потопу, від смертоносної виразки і ранньої смерті. Амінь.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Раньше мы публиковали сильнейшую молитву за любимого . Для вас слова к Всевышнему, которые творят чудеса.