Молитва против колдовства: сильнейший Псалом, который делает чудеса — на украинском (ВИДЕО)

Эзотерика и астрология
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Псалом, защищающий от колдовства
Молитва от колдовства, фото: reenablack

Публикуем сильнейшую молитву от магии и колдовства

Всевышний способен в мгновение ока уничтожить любые уроки, заговоры и магию. Верующие убеждены, что люди, верящие в Сына Божия, вообще не поддаются ни одному колдовству. Раньше мы публиковали сильные молитвы от опасности, а теперь поделимся словами Псалма, который может снять даже проклятие 7 поколений.

Для вас — сильнейшая молитва против магии и колдовства. Молитесь с любовью, чувством прощения, верой и искренностью, и вас обязательно услышат. Пусть молитва сопровождает вас и в невзгодах, и в радости.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Related video

Псалом 26

Господь — моє світло й моє спасіння: кого маю боятись? Господь — мого життя твердиня: кого маю страхатись? Як насідають злочинці на мене, щоб жерти моє тіло, — напасники мої й мої вороги, то вони спіткнуться й упадуть. Нехай і облогою стануть проти мене, не настрашиться моє серце; нехай і війна настане проти мене, навіть тоді буду я уповати.

Одного в Господа прошу, одного я благаю: жити в домі Господнім по всі дні життя мого, щоб бачити красу Господню і віддаватись роздумам у його храмі. Бо він мене сховає у своїм наметі в день недолі; він захистить мене під кровом шатра свого, на скелю він мене підніме. І ось тепер я голову мою підношу на ворогів, які навколо мене; принесу жертву радости в його наметі, співатиму й у псалмах Господа буду хвалити.

Почуй, о Господи, мій голос, коли взиваю, змилуйся надо мною й обізвись до мене. У твоєму імені серце моє каже: “Обличчя моє шукайте!” Твоє обличчя, Господи, я шукаю. Не ховай обличчя твого від мене, не відпихай слуги твого в гніві. Ти моя поміч, не відкидай мене і не залишай мене, Спасителю, мій Боже! Бо навіть, як покине мене рідний батько-мати, Господь мене до себе прийме. Навчи мене, о Господи, путі твоєї, провадь мене простою стежкою, з огляду на тих, що на мене засідають.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Не видай мене на поталу моїм ворогам, бо проти мене встали свідки брехливі, які насильством так і палають. Леле, якби я не вірив, що побачу доброту Господню на землі живучих! Надійсь на Господа, будь мужній; нехай буде відважне твоє серце, і надійсь на Господа! Амінь.

Раньше мы писали, какую молитву читать, когда тяжело и опускаются руки. Для вас слова молитвы к Иуде Фадею, которая изменяет жизнь.