Молитва за умерших, которую можно читать дома перед свечой — на украинском

Эзотерика и астрология
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Слова молитвы за умерших
Молитва за умерших, фото: jcomp

Для вас — слова молитвы о душах усопших

Искренняя молитва человека озаряет его душу, и слова, звучащие от сердца, всегда слышны на небесах. Ранее мы публиковали молитвы за мир и конец войны, а теперь поделимся словами молитвы, которую читают за почившие души.

Зажгите свечу перед иконой, не отрывайтесь на звуки или какие-либо действия. Молитву нужно читать искренне, простив всех оскорбивших вас и не прерывать слова. Если вы не знаете молитвы на память, просто читайте ее.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Related video

Молитва за умерших

Пом’яни, Господи Боже наш, у вірі й надії на життя вічне спочилих рабів Твоїх (імена) і, як Благий і Людинолюбець, що гріхи відпускаєш і неправду знищуєш, ослаб, відпусти й прости всі провини їх вільні й невільні. Визволи їх від вічної муки і вогню геєнського і даруй їм причастя й насолоду вічних Твоїх благ, що Ти приготував для тих, хто любить Тебе. Бо вони хоч і згрішили, але не відступили від Тебе, а несумнівно в Отця, і Сина, і Святого Духа вірували, у Трійці славили Бога і Трійцю в Єдності православній до останнього подиху свого сповідували.

Прошу, милостивим будь до них, і віру в Тебе замість діл прийми, і зі святими Твоїми, як Щедрий, упокой, бо немає людини, щоб жила і не згрішила. Бо Ти один без усякого гріха, і правда Твоя — правда вічна. І Ти один Бог милості, щедрот і людинолюбства. І Тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духу, нині й повсякчас, і на віки віків.
Амінь.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Раньше мы писали, как молиться, когда у вас случилось несчастье, или вы оказались в бедственном положении. Для вас — сильная молитва к святому Илье, которая помогает в сложных ситуациях.