Молитва к Божьей Матери за тех, кто пропал без вести: текст на украинском (ВИДЕО)

Эзотерика и астрология
София Мельник

София Мельник

Редактор ленты новостей

Как молиться за тех, кто в плену или пропал без вести — молитва к Богородице на украинском
Самая сильная молитва за пропавших без вести. Фото: youtube-канал "Сердце молитвы"

Сегодня наши молитвы должны звучать непрестанно...

В страшное время войны, которая пришла на украинские земли, особенно важно молиться. Именно поэтому мы на Hochu.ua регулярно делимся с читателями лучшими текстами молитв на украинском языке, чтобы вы в эти тяжелые времена могли обратиться за помощью к Господу, Божьей Матери, ангелу-хранителю и святым отцам, которые отвращают беду и помогают пережить беду.

Сегодня мы подготовили для вас очень сильную молитву к Богородице, с которой к Ней стоит обращаться, если кто-то из ваших родных, близких или знакомых пропал без вести на войне. Текст на украинском языке и видео с прочтением этой сильной молитвы найдете дальше.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Related video

🕯 Молитва Божией Матери за пропавших без вести или попавших в плен (молитва за пропавших без вести военных ВСУ) — на украинском

О, Премилостива Мати, що породила Найсвятіше Слово на спасіння роду людського! Ти Скинія істина, що вмістила в Собі Творця всього, а тому й материнське дерзновіння перед Ним маєш, і можеш дослухатися страждань матерів безутішних! До Тебе спрямовуємо свої моління сердечні й туги душевні: ублагай Сина Свого і Бога нашого, щоби повернув Він безвісти зниклого/у додому, як колись, змилосердившись, повернув сина вдові із Наїну!

Ти єдина Надія тим, хто надію втратив, і Сама, бачачи колись страждання свого Божественного Сина на хресті, подай Твоє милостиве заступництво тим, чиї серця також подібним найгіркішим мечем уражені!

Простягни лагідну Твою руку, й збережи, укріпи, заступи та поверни додому слугу/жницю Божого/у (ім’я), що безвісти пропав/ла, подай втішання серцям рідним, що стражданнями розриваються, адже, як Матір, Ти співчуття сповнена й на милість щедра!

Тож сьогодні споглянь лагідно на людей цих, що перед святим образом Твоїм про допомогу Тебе молять, помочі Твоєї й чудесного заступництва потребуючи: яви всім нам щедру Твою ласку й милість, подай усе до спасіння корисне, укріпи нашу віру, зміцни серця, освіти душі, а відчай, горе та розпач відніми й до пізнання істини наверни, щоби всі однодушно оспівували величні діла Божі через Твоє милостиве заступництво, яке даруєш нам, нині і по всяк час, і на віки віків. Амінь.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Также узнайте, как правильно молиться за усопших. Эта простая, но в то же время очень сильная молитва, способная творить чудеса.