3-річний син Тимура Мірошниченка переніс важливу операцію: але обійшлося не без складнощів (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тімур та Інна Мірошниченки з сином Марселем
Тімур та Інна Мірошниченки. Фото: instagram.com/_inna_mi_

Дружина ведучого поділилася деталями про ускладнення під час операції їхнього сина

Трирічний син відомого ведучого Тімура Мірошниченка, Марсель, знову зіткнувся з випробуванням — нещодавно він переніс свою другу операцію. Попри складнощі, родина сповнена оптимізму та надії.

Дружина телеведучого, Інна Мірошниченко, поділилася зворушливими кадрами з лікарняної палати у своєму Instagram. На знімках — Марсель, який проходить післяопераційний період, оточений турботою своїх батьків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Інна також згадала про виклики, з якими їхня родина стикалася від самого початку усиновлення хлопчика. Дружина ведучого зізналася, що в дитбудинку їх попереджали про серйозні проблеми зі здоров’ям Марселя, але це не завадило їм прийняти рішення стати його батьками.

Друга операція позаду. Зі спогадів: 09.06.2023 року. Приймальня ребцентру (дитбудинку), де ми маємо познайомитися з майбутнім сином. Лікар зачитує медичну історію. Вже хвилин 30. Страшні слова, значення яких нам не відомо. Інтернету немає, звʼязку немає. Погуглити не виходить. Закінчує читати. "Є питання?" Ми переглянулися одне на одного, спокійні, впевнені, що все буде добре, бо нічого не зрозуміли і тому зовсім не злякалися. "Одне. Коли ми можемо його побачити?" Потім ми вже погуглили. Потім нам стало страшно. "Якщо він живий після всього, через що пройшов, то він впорається! У нього неймовірна жага до життя", — каже Тімур.
Жага до життя — назва однієї з найулюбленіших книжок. Він правий, ми впораємося. Сьогодні (28 вересня — прим. ред.) ми пройшли нашу другу операцію з Марселем. Вона виявилася не зовсім успішною. Але з нами був кращий лікар в країні з цього напрямку. Тому впевнені, що вийшло якнайкраще,
— розповіли Тімур та Інна Мірошниченки.

Хоч операція не пройшла без ускладнень, батьки Марселя залишаються впевненими у кращому майбутньому. Вони звернулися до всіх, хто вагається щодо усиновлення, закликавши не боятися труднощів, адже віра та любов здатні творити дива в житті будь-якої дитини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше багатодітний тато Тімур Мірошниченко отримав почесну нагороду "За відповідальне батьківство". Адже відомий ведучий є великим прикладом для багатьох українських сімей, які думають про всиновлення дитини.