60-річний Кіану Рівз ледь не загинув під час перегонів: зірка "Матриці" потрапив в жахливу аварію

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кіану Рівз зараз, фото
Кіану Рівз никнув фатальної аварії під час перегонів. Фото: Getty Images

Актор пережив вкрай небезпечний інцидент на трасі

Канадський актор Кіану Рівз, який кардинально змінив зачіску, нещодавно ледь не попрощався з життям. Про небезпечну ситуацію, яка сталась з зіркою Голлівуду, читайте тут.

Кіану Рівз, відомий за ролями у фільмах "Матриця", "Джон Вік" та "Адвокат диявола", ледь не загинув. Як повідомляє видання Page Six, інцидент стався під час його участі в автоперегонах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На 45-й хвилині змагання Рівз втратив контроль над своїм автомобілем і з’їхав з траси на траву. На щастя, 60-річний актор не отримав жодних травм і уникнув зіткнення з іншими учасниками перегонів.

Це не перший досвід перегонів для актора. У 2009 році він здобув перемогу на змаганнях, але цьогорічний інцидент офіційно поки не коментує.

Нагадаємо, що Кіану Рівз почав займатися акторською майстерністю у 17 років, спочатку з’явившись у рекламі та короткометражних фільмах у Торонто. Після ролі в "Неймовірній пригоді Білла і Теда", де він зіграв безтурботного юнака, його стали запрошувати на великі екрани. Зараз актора знають завдяки цілому списку гучних ролей. У 1997 році Кіану зайняв 23 місце у списку "Найкращі 100 кінозірок всіх часів" за версією журналу "Empire", а через кілька років отримав зірку на Голлівудській алеї слави.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, Кіану Рівз веде доволі закритий спосіб з життя й останнім часом рідко з’являється на публіці. Рік тому актор з нареченою "засвітився" на червоній доріжці.