Актор Дмитро Гирявець розповів, як проходив кастинг на серіал "Голова" з Богданом Шелудяком: "Так прикольно було"

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дмитро Гирявець пригадав кастинг на серіал Голова
Дмитро Гирявець та Богдан Шелудяк. Фото: пресслужба

Виконавець однієї з головних ролей серіалу Нового каналу пригадав курйоз з проб із ведучим "Хто зверху?"

Дмитро Гирявець ексклюзивно для Хочу! розповів про кастинг на серіал "Голова". Він зізнався, що проходив його разом з відомим актором та ведучим Богданом Шелудяком, який нещодавно вперше розповів, що означає його нік в Instagram. Як це було? Читайте далі!

Дуже часто в українських серіалах та кіно зірки шоубізнесу грають самі себе. Це називається роль-камео. У першому сезоні ситкому "Голова" на Новому каналі з’явився Павло Зібров.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Але інколи знаменитостей також запрошують на кастинг на повноцінну роль. Так от ведучий ігрового шоу "Хто зверху?" (Новий канал) Богдан Шелудяк проходив проби на головну роль у "Голові".

Один з кількох етапів кастингу я проходив з Шелудяком. Він пробувався на роль Антона, а я на Бодю, якого врешті і грав. Так прикольно було! Пам’ятаю, сидимо перед пробами, хвилюємося, суцільна мовчанка. А потім Бодя такий: "Ну що, пацани? Давайте текст покидаємо". І потім ми десь протягом 15 хвилин, нічого не репетируючи та не граючи, просто проганяли текст. Сиділи і спокійно читали. Звісно, зараз може не так смішно. Але в обставинах це було неочікувано і прикольно, от ця його фраза "покидаємо текст",
— розповідає актор Дмитро Гирявець.
Дмитро Гирявець у 2 сезоні серіалу Голова, фото
Актор Дмитро Гирявець. Фото: пресслужба

Кастинг на роль Богдана у "Голову" був чи не найдовшим та найвідповідальнішим у житті Діми Гирявця. А от про перший свій кастинг актор майже не пригадує:

Це було ще в студентські роки. Пам’ятаю точно, що я був малий, худий, у джинсах-скіні. Пробувався на комедію, але хвилювався страшно! І є в мого організму така особливість: все, що пов’язано з сильним стресом, забувати. Тому деталі того кастингу я справді не пам’ятаю взагалі (сміється).
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями зірка "Відчайдушних домогосподарок" публічно оголосила про вагітність. Дивіться, як виглядає сьогодні маленька Хуаніта Соліс.