58-річному Павліку доведеться добряче докласти зусиль: Катерина Репяхова зізналася, про скількох дітей мріє

Новини шоубізнесу
2 476

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Репяхова та Віктор Павлік з сином. Фото: instagram.com/repyahovakate

Молода дружина артиста всерйоз поставилася до другої вагітності

Як відомо, 58-річний Віктор Павлік не горить бажанням знову ставати татом. А от його молода дружина Катерина Репяхова не полишає мрії створити велику родину, тому підприємниця активно займається питанням другої вагітності.

Як відомо, у сина Катерини та Віктора стався відкат розвитку. Тому зараз дружина артиста приділяє особливо багато уваги здоровʼю маленького Михасика і своєму особистому. Разом із тим свою другу вагітність вона почала планувати заздалегідь та комплексно підійшла до цього питання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У себе в сторис Катерина Репяхова показала, що нещодавно пройшла обстеження у фахівців з питань генетики, репродуктології та гінекології. Це все вона робить аби підготувати свій організм до вагітності, адже жінка хоче народити ще мінімум двох дітей.

До другої вагітності я підходжу тепер, звичайно, зовсім інакше. До репродуктолога я прийшла на планове обстеження, а також мене цікавило питання кріоконсервації яйцеклітини. Я мрію мінімум про трьох діточок,
— розповіла Катерина Репяхова.
Катерина Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Катерина Репяхова чесно зізналася, чим її дратує Віктор Павлік. Дружина артиста не приховує, що це для них є вкрай гострим питанням.