Українські знаменитості продемонстрували оновлені комплекти екіпіровки ФК "Динамо Київ" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 850

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нова форма Динамо Київ. Фото: скриншот з відео @fcdk

Позитив, Анатолій Анатоліч і Злата Огнєвіч продемонстрували нову форму сезону 2024/25

Футбольний клуб "Динамо Київ" презентував нові комплекти екіпіровки, які одразу привернули увагу своєю унікальністю та глибоким символізмом. Сьомий сезон поспіль New Balance виступає офіційним спортивним партнером ФК “Динамо” Київ, щороку представляючи новий ексклюзивний дизайн ігрової форми клубу. А у рамках презентації відбулася яскрава фотосесія, в якій взяли участь відомі українські зірки — співачка Злата Огнєвіч, співак Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом Позитив, а також шоумен Анатолій Анатоліч. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Популярний співак Позитив (Олексій Завгородній) приміряв домашню форму "Динамо", виконану у традиційній біло-синій кольоровій палітрі. Особливістю цієї форми стали українські вишиванкові візерунки, що додають особливого національного колориту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шоумен Анатолій Анатоліч з'явився на фотосесії у виїзній формі, яка уособлює український прапор, поєднуючи головні національні кольори — синій та жовтий. Такий дизайн екіпіровки підкреслює патріотичний дух та любов до Батьківщини.

Співачка Злата Огнєвіч приміряла смарагдово-зелену форму, яка була натхненна зеленою красою київських пагорбів, парків та куполами величних київських храмів. Ця форма відзначається своєю яскравістю та символізмом, що втілює природну і культурну спадщину столиці України.

ФК “Динамо” та New Balance створили нову форму сезону 2024/25. Фото: instagram.com/fc_dynamo_kyiv
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що український бренд створив стильну форму для збірної України з футболу. При цьому Indposhiv мав створювати одяг для спортсменів без жодних примірок.