86-річна Ада Роговцева повернулася на сцену у виставі, яку присвятила загиблому на війні актору Паші Лі

Новини шоубізнесу
1 687

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ада Роговцева, Павло Лі. Фото: Instagram

До 2022 року і сам Паша Лі грав у виставі "Будьте як вдома"

Легендарна 86-річна українська акторка Ада Роговцева знову вийшла на сцену, зігравши головну роль у виставі "Будьте як вдома". Прем'єра відбулася 4 липня, а оскільки цю виставу не грали на сцені від початку широкомасштабної війни, зал був заповнений глядачами, що з нетерпінням очікували на виступ акторів.

Раніше у цій виставі виступав Паша Лі, який загинув у березні 2022 року під час російсько-української війни. Його мама була присутня в залі, нагадуючи про величезні людські втрати, які понесла Україна, та значення збереження культурної спадщини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ада Роговцева на сцені виступала разом з Ахтемом Сеітаблаєвим, режисером стрічки "Мирний-21", в якій зіграв свою останню роль Паша Лі. До акторського складу приєдналися також Галина Корнєєва, Ольга Атанасова, Світлана Орліченко, Влад Нікітюк, а також новачки: Адель Атанасова і Матвій Скляренко.

Вистава "Будьте як вдома" не ставилася на сцені з початку повномасштабної війни. Паша Лі до 2022 року виконував одну з головних ролей. Тепер цей спектакль присвячений його пам'яті. Глядачі не могли стримати сліз, а сама Роговцева, яку особливо чекали на сцені, закликала всіх не забувати про підтримку воїнів.

Зараз у залі мама Паші. Подякуймо їй за Пашу. Ця вистава завжди буде присвячена йому,
— сказали зі сцени під час бурних аплодисментів у залі.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ірина Білик щемливо відреагувала на загибель друга, якому ще місяць тому стоячи аплодував увесь Палац Україна. Антон Смецький був не просто відомим хореографом, а й відважним захисником України, який попри втрату кінцівки повернувся на фронт.