Найбільше за 29 років існування премії: Фільм "Барбі" отримав майже 2 десятки номінацій від Critics Choice 2024

Кіно та серіали

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Нашуміла фентазійна комедія 2023 року "Барбі" більш ніж виправдала всі надії як режисерів, так і шанувальників. Як виявилося, стрічка продовжує бити всі можливі рекорди. Нещодавно вона отримала 18 номінацій від премії Critics Choice Awards. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про шалену кількість потенційних нагород  повідомили  21 грудня у Variety. Говориться, що це найбільше номінацій, на які висувався фільм за 29 років існування премії.Також повідомляється, що найближчими до цієї позначки були роботи Все завжди і водночас" та "Форма води", які отримали по 14 номінацій у свій час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, стрічка була номінована в таких номінаціях: за найкращий фільм, режисуру, жіночу роль (Марґо Роббі), чоловічу роль другого плану (Раян Ґослінґ), жіночу роль другого плану (Америка Феррера). Ще та три нагороди фільм отримав за оригінальну композицію: Dance the Night, I'm Just Ken та What Was I Made For?.

Зауважимо, що стрічка "Барбі" вийшла в кіно ще 20 липня. Її бюджет становив понад 145 мільйонів доларів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як у Мережу злили ексклюзивне відео зі зйомок фільму "Барбі". У цьому відео показано бекстейдж зйомок сцени, у якій Раян Гослінг співає "I'm Just Ken".