Високий градус романтики: 5 фільмів для перегляду на День святого Валентина

Кіно та серіали

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Раніше ми ділилися добіркою найочікуваніших прем’єр 2024 року. Та напередодні Дня закоханих пропонуємо згадати п’ятірку найромантичніших фільмів, які можна подивитися разом з коханим або коханою. 

Якщо ви не плануєте на Валентина покидати дім заради романтичної вечері при свічках в ресторані, маємо для вас не менш приємний варіант проведення вечора. Замовте піцу у вигляді серця, приглушіть світло в кімнаті та влаштуйте спільний перегляд романтичних фільмів.

“Освідчення”

Маргарет Тейт знаходиться на межі депортації з США в Канаду, оскільки пропустила кілька повідомлень щодо закінчення робочої візи. Щоб зберегти високий пост у престижному видавництві, вона пропонує своєму асистенту Ендрю швидкий фіктивний шлюб. Імміграційний контроль планує провести ретельну перевірку правдивості їхніх відносин. Та поки Маргарет і Ендрю розігрують перед оточуючими кохання, воно все ж спалахує в їхніх серцях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Якщо тільки”

Саманта підозрює, що займає далеко не перше місце у списку пріоритетів її коханого Єна. Після однієї зі сварок пара розлучається і Саманта потрапляє в аварію. Перебуваючи біля ліжка вмираючої подруги у лікарні, чоловік переосмислює свою поведінку. І доля робить Єну подарунок - можливість виправити той фатальний для них день, проживши його ще раз…

“Правила зйому: метод Хітча”

Хітч на прізвисько “Доктор Сват” допомагає чоловікам поєднати своє життя з жінками, про яких ті мріють. Навіть якщо вона - відома та багата світська левиця, а він - звичайний та скромний службовець. Та одного разу Хітч зустрічає ту, заради якої сам готовий стати об’єктом любовного експерименту.

“Будинок біля озера”

Кейт оселяється в орендованому будинку біля озера. Одного дня вона залишає в поштовій скриньці лист для наступного мешканця. Ним виявляється Алекс, батько якого і побудував цей прекрасний будинок. Згодом стає зрозуміло, що Кейт та Алекс живуть в різний час: він - у 2004 році, вона - у 2006. Після тривалого листування і появи закоханості, вони домовляються про побачення. Та якщо для Кейт воно буде через кілька днів, то Алексу доведеться чекати два роки.

“Реальне кохання”

Фільм складається з десяти історій, які присвячені різним героям. Об’єднує їх, звісно ж, кохання. До кінця фільму його фрагменти складуться в єдину картину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Джейсон Стейтем та Дженніфер Лопес можуть отримати антипремію “Золота Малина”. З чим це пов’язано - дізнавайтесь у цій статті.

Фото: freepik.com