Усе стало на свої місця: названо акторку "Величного століття", яка реально має коріння Османської династії

Кіно та серіали

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: 1+1

Персонажа, якого зіграла ця артистка, спіткала трагічна доля

За останні десятиліття український телеглядач дуже полюбив серіали турецького виробництва. Кілька з них так полюбилися українцям, що вони стали справжніми хітами, на яких вже встигло вирости покоління. Безумовно, до таких стрічок слід відносити й історичну драму “Величне століття. Роксолана”.

Зауважимо, що цей серіал став найдорожчим в історії турецького кінематографа. Завдяки антуражу, який зробили режисери та сценаристи, глядачі могли спостерігати не лише романтичні історії у житті Сулеймана та Хюррем, а й наповнитися духом історії 16-го століття. Окрім того, вражала гра акторів. Та, як виявилося дехто з них грав не просто у статусі артиста, а й навіть члена османської династії. Про це повідомило видання 1 хвилина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, акторку, яка має коріння однієї з найвеличніших династій світу, звуть Сельма Ергеч. Саме вона майстерно втілила Хатідже-Султан на екрані. Відтак, завдяки Сельмі, глядачі могли спостерігати за сестрою Сулеймана, яка мала властивість часто переходити з одного емоційного стану в інший. Проте, при цьому екранна героїня Ергеч завжди лишалася вишуканою та граційною. Певно, султанські гени дають про себе знати.

Відтак, її родинні зв’язки із султанською родиною, очікувано мають давню історію. Зокрема, вона нащадок султана Махмуда Другого по лінії батька, який обіймав престол з 1808 по 1839 рік.

Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

 Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зараз виглядає Хатідже-Султан з “Величного століття”. Акторка з роками стає лише красивішою.