Що подивитись? Наталка Денисенко назвала 5 улюблених фільмів, які варто переглянути в кінці літа

Кіно та серіали

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Акторка серіалів Нового каналу «Зв’язок» та «Будиночок на щастя» рекомендує класику світового кіно та українські шедеври

Шукаєте фільм на вечір? Можливо, вас зацікавить фантастика Бессона, комедія з Джимом Керрі чи драматична класика Параджанова? Акторка серіалів «Зв'язок» та «Будиночок на щастя» Наталка Денисенко, яка нещодавно похизувалася ідеальними формами у купальнику, поділилася улюбленими кінострічками, які зірка рекомендує переглянути в останні дні літа.

5 фільмів для перегляду влітку від Наталки Денисенко

«Велика краса»

Перший фільм, який я рекомендую подивитися, один з моїх улюблених, називається «Велика краса». Це робота італійського режисера Соррентіно. Фільм дуже красивий і з глибоким сенсом, мені взагалі подобається італійська режисура. Подивіться обов’язково, ви отримаєте неймовірне задоволення,
— говорить Наталка Денисенко.

Опис: У центрі історії — Джеп Гамбарделла, відомий журналіст та світський лев. Він досяг усього, чого хотів. Але наближаючись до 65-річчя, чоловік розчаровується в пустоті свого «красивого» життя та шукає чогось глибшого. Мандруючи мальовничими вулицями Рима, Джеп зустрічає низку ексцентричних персонажів, кожен з яких бореться зі своїми демонами. Ці зустрічі змушують його переосмислити всі цінності, які він вважав важливими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

«П’ятий елемент»

Другий фільм — мій улюблений з дитинства, картина Люка Бессона «П’ятий елемент». Обожнюю цю казкову історію, вона й до цього часу актуальна,
— зізнається Наталка.

Опис: Існування людства під загрозою. Лише двоє зможуть протистояти злу, яке прагне знищити Землю: колишній солдат, який став таксистом, та загадкова істота, відома як П'ятий елемент. Чи зможуть вони розгадати таємницю П'ятого елемента та зупинити неминучу катастрофу? Чи Земля приречена на загибель?

«Тіні забутих предків»

Також обов’язково до перегляду «Тіні забутих предків» Параджанова. Це український фільм, і я закликаю всіх його подивитися. Особливо той, який у кольорі. Це наша класика і це дуже стильне кіно,
— рекомендує Наталка Денисенко.

Опис: Серед мальовничих Карпат розгортається драматична історія великого кохання. Палійчуки й Гутенюки — два ворожі роди. Та попри це їхні діти – Іван та Марічка — закохуються одне в одного. Та чи під силу їм розтопити ненависть та об'єднати родини?

«Шоу Трумена»

Для тих, хто любить комедії, рекомендую «Шоу Трумена». Взагалі, Джим Керрі — мій улюблений актор, тому що він вміє неймовірно перевтілюватися. А «Шоу Трумена» для мене — це історія про соцмережі, про виставляння життя напоказ, і вона дуже повчальна, а не лише смішна,
— запевняє Наталка.

Опис: У центрі сюжету «Шоу Трумена» — життя Трумена Бербанка, яке насправді є лише телевізійним шоу. Від самого народження його оточують декорації, а кожен крок фіксують камери, транслюючи на весь світ. Не підозрюючи про це, Трумен живе у штучному світі, де все під контролем, а його реальність — лише ілюзія.

«Місто гріхів»

І останній фільм, який я рекомендую, бо дуже люблю такого роду кіно, це «Місто гріхів». Чорно-біле, воно захоплює. Для тих, хто любить комікси, щось таке стильне й незвичне, подивіться.

Опис: Це американський чорно-білий (з додаванням червоного і жовтого кольорів) кримінальний трилер. Він містить кілька взаємопов'язаних історій, що відбуваються у вигаданому місті Басейн-Сіті, корумпованому та жорстокому мегаполісі, сповненому злочинів, пороків та корупції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували, як виглядають актори серіалу "Дім дракона" у реальному житті. Професійний грим здатен творити дива!