Що подивитися про українських Героїв: ці фільми сьогодні має побачити кожен! (ВІДЕО)

Кіно та серіали

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

До Дня захисників та захисниць України на ТБ покажуть кілька сучасних фільмів про Героїв. Кадр із фільму "Позивний "Бандерас"

1 жовтня ICTV2 покаже телепрем’єру стрічки "Ми були рекрутами" і добірку фільмів про українських захисників

У вівторок, 1 жовтня, в День захисників і захисниць України телеканал ICTV2 вшановує наших героїв і готує спецефір, в рамках якого покаже фільми зі справжнім українським характером, що надихають мужністю наших воїнів. 

Вперше на телеекрани вийде документальна стрічка «Ми були рекрутами» про бійців 3-ї Окремої Штурмової Бригади. А також на глядачів чекає показ історичної драми «Червоний» і воєнного детективу «Позивний “Бандерас”». 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зараз, під час повномасштабного вторгнення, День захисників і захисниць став одним зі значущих для кожного з нас: адже щоденні героїчні вчинки наших оборонців важко переоцінити. Саме в цей день ICTV2 покаже телепрем’єру стрічки «Ми були рекрутами» – спільний проєкт Любомира Левицького та 3-ї ОШБр.

Кадр із фільму “Ми були рекрутами”

Знятий у жанрі мок’юментарі, фільм поєднує документальні і художні епізоди, а в головних ролях захисників виступають реальні люди зі своїми історіями, справжні легендарні особистості Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ.

Фільм вийшов у кінопрокат навесні цього року і зібрав 5,2 млн грн у національному прокаті. Це другий результат серед документальних фільмів після оскароносної стрічки “20 днів у Маріуполі”.

Подивитися телепрем’єру «Ми були рекрутами» про легендарних бійців глядачі ICTV2 зможуть о 21:55. А поки — радимо переглянути трейлер фільму, щоб переконатися, що ви даремно його досі не бачили! 👇

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також у спецефірі – історична драма «Червоний», головний герой якої – воїн УПА Данило Червоний замислює і розробляє план втечі з ГУЛАГу разом з іншими українцями. Але в останню мить все йде не за планом, і політичним ув’язненим доводиться ризикувати і швидко вирішувати, як діяти далі…

Кадр із фільму “Червоний”

Фільм знятий за романом Андрія Кокотюхи, прототипом головного героя став реальний українець Євген Грицяк, що відбував термін у радянській в’язниці за свої політичні погляди і став організатором повстання.

Стрічка транслюватиметься о 13:35. А ось — трейлер фільму 👇

У програмі на День захисників і захисниць також воєнний детектив «Позивний “Бандерас”», що став хітом на каналі ICTV2.

Кадр із фільму “Позивний “Бандерас”

Головний герой – розвідник Антон “Бандерас” Саєнко разом зі своєю групою має відстежити ворожого диверсанта Ходока і запобігти масштабному теракту. Але “Бандерасу” доводиться працювати неподалік від своєї малої батьківщини, де його вважають зрадником і всіляко заважають розслідуванню. 

В головній ролі – актор і воїн ЗСУ Олег Шульга, в епізодах знялися справжні військові, що брали участь в АТО на сході нашої країни. Фільм покажуть о 15:55. Трейлер — ось 👇

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про 7 неймовірних українських фільмів, які варто подивитися кожному. Ми впевнені, що деякі з цих стрічок ви ще не бачили, а вони однозначно того варті!