Дзідзьо та YAKTAK з’являться у новорічній комедії "Потяг у 31 грудня": премʼєра офіційного тизеру (ФОТО, ВІДЕО)

Кіно та серіали

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Кадр із фільму "Потяг у 31 грудня". Фото: пресслужба

В стрічці знялося багацько українських зірок, обличчя яких легко впізнають мільйони глядачів!

У зворушливій сімейній стрічці “Потяг у 31 грудня”, яка вийде на великі екрани 1 січня 2025 року, знялись найвідоміші представники українського шоубізнесу. У тизері глядачі вже можуть побачити виконавців головних ролей: Станіслава Боклана, Катерину Кузнєцову, Влада Нікітюка, Лілію Ребрик, Юрія Горбунова та інших.

Днями завершились зйомки нового українського фільму “Потяг у 31 грудня”. Саундтреком до тизеру стала композиція українського співака YAKTAK “Чекає вдома” (feat. DOVI), який також з’явиться у стрічці. А от неочікуваним сюрпризом для глядача стане поява Михайла Хоми (Дзідзьо) та зірки популярного українського серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” Андрія Ісаєнка. 

Станіслав Боклан у фільмі “Потяг у 31 грудня”. Фото зі зйомок, пресслужба
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що центральне місце у картині займає Укрзалізниця, яка ще від початку повномасштабного вторгнення рятує мільйони людей та є символом української незламності.

Кадр зі зйомки фільму "Потяг у 31 грудня". Фото: пресслужба

За сюжетом стрічки провідник поїзда Микола Іванович 31 грудня вирушає у свій останній службовий рейс, після якого має вийти на пенсію. Він планує спокійно провести новорічну ніч, адже традиційно в цей час всі мають збиратись за святковим столом, а не у вагоні-ресторані. Однак цього разу чоловік зустріне свято з пасажирами, яких обʼєднує дорога. Це історія про те, якими різними можуть бути попутники одного купе і якими спільними виявляються їх мрії та цінності. Зворушлива новорічна комедія із присмаком нашого сьогодення, про любов, дружбу та дива, які трапляються лише у цю магічну ніч 🫶

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про головні кіноновинки жовтня. Крім того, ділилися списком найцікавіших серіалів, які вийдуть цього місяця, серед них — 4-й сезон “Супермен і Лоїс”, новий сезон серіалу “Слідопит” та інші довгоочікувані новинки!