Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 16 по 20 жовтня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий робочий тиждень і будуємо плани, які допоможуть зробити його набагато яскравішим. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається тільки вибрати найкращий варіант. Афіша актуальних заходів з 16 по 20 жовтня у Києві — вже у нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться афішу захоплюючих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 16 по 20 жовтня липня у Києві!

Куди піти в Києві 16 жовтня: виставка "ВДНГ: (не)зупинений час"

Що: На виставці представлені унікальні артефакти з XVIII-XIX століть, оригінальні архітектурні проєкти павільйонів ВДНГ, створені у 1940-50-х роках та підписані відомими українськими архітекторами. Доповнюють цю виставку предмети із приватних зборів та колекцій, включаючи мальовничі твори відомих українських митців.

Де: вулиця Володимирська, 24

Коли: 16 жовтня, 10:00-18:00

Куди піти у Києві 17 жовтня: виставка кіноплакатів "Ре/Візія"

Що:  Фестиваль сучасної культури "ПОРУЧ" та онлайн-музей шрифтової спадщини Одеси "Літери в місті", при співпраці з Національним центром "Український Дім", відкривають виставку сучасних плакатів, присвячену культовим українським фільмам у рамках проєкту "Ре/Візія". Основою для цього проєкту став рейтинг "ТОП-100 українських фільмів", проведений Довженком-Центром у період з 2020 по 2021 рік.

Де: вулиця Хрещатик, 2

Коли: 17 жовтня, 18:00-19:30

Куди піти у Києві 18 жовтня: виставка "Портрети"

Що: Виставка "Портрети" розкриває Анатолія Куща та його ставлення до жанру портрета, розглядаючи його як дивовижне явище, що поєднує різноманітні пластичні рішення. Не пропустіть можливість насолодитися талановитими роботами та мистецтвом.

Де: вулиця Бульварно-Кудрявська, 20

Коли: 18 жовтня, 16:00

Куди піти в Києві 19 жовтня: вистава "Кицюня"

Що: Патрік — жорстокий і безжальний вбивця, який тримає в страху всю Ірландію. Як ураган, він мчить по країні, забираючи все на своєму шляху. І лише одна істота у всьому світі викликає у Патріка справжні почуття. Але з ним трапляється біда, і під приціл месника-м'ясника потрапляє цілий острів... Чим закінчиться ця історія? Дізнайтесь на спектаклі "Кицюня".

Де: вулиця Васильківська, 1

Коли: 19 жовтня, 18:30-21:00

Куди піти в Києві 20 жовтня: вар'єте "Рояль"

Що:  Ну а п'ятницю заведено закінчувати гаряче та яскраво, тому в нашій афіші є особливий захід для вас. Столичний Caribbean Club запрошує гостей на захопливе шоу для дорослих,  вар'єте "Рояль", зі спеціальною гостею — популярною українською співачкою Lida Lee. Хіба це можна пропустити?

Де: Caribbean Club

Коли: 20 жовтня, 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, як "Барбі" та "Оппенгеймер"  стали найкасовішими фільмами  2023 року. Дізнайтеся, чому ці фільми стали справжніми рекордсменами.

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha