Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 23 по 27 жовтня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий робочий тиждень і будуємо плани, які допоможуть зробити його набагато яскравішим. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається тільки вибрати найкращий варіант. Афіша актуальних заходів з 23 по 27 жовтня у Києві — вже у нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться афішу захопливих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 23 по 27 жовтня липня у Києві!

Куди піти у Києві 23 жовтня: виставка Хризантем "Магічний сад"

Що:  У столиці триває виставка хризантем під назвою "Магічний сад", де на вас чекають зустрічі з казковими персонажами, квітковими композиціями, чудовими інсталяціями та захоплюючими фотозонами. Це абсолютно новий формат для традиційних осінніх виставок, який занурить вас у чарівний світ казок, наповнить позитивною енергією та радістю.

Де: вулиця Лаврська, 33

Коли: 23 жовтня, 10:00-19:00

Куди піти в Києві 24 жовтня: Ольга Чубарева "Cherchez la femme"

Що: Серед десяти найкрасивіших оперних співачок світу знаходиться талановита і сучасна артистка Ольга Чубарева. Вже цього вівторка Народна артистка України чекає на вас на своєму концерті. Не пропустіть!

Де: вулиця Ольгинська, 6

Коли:  24 жовтня, 17:00

Куди піти у Києві 25 жовтня: спектакль "Червоне, чорне та знову червоне"

Що:"Дикий театр" представляє абсолютно український, нестримний і анархічний вестерн під назвою "Червоне, чорне та знову червоне". Ідейний анархіст Валеон Барон та його ідеалістичний супутник Петро Крук зіткнулися з вкрай складним завданням: їм треба доставити важливу секретну скриньку Отцю Махну. Проте доля розпорядилася інакше, і весь вантаж виявляється загубленим по дорозі, потрапивши до рук ворогів. Чим закінчиться ця історія, ви зможете дізнатися, завітавши на подію!

Де: вулиця Васильківська, 1

Коли: 25 жовтня, 19:00-21:00

Куди піти у Києві 26 жовтня: виставка "Простори. Межі. Кордони"

Що: На виставці будуть представлені твори 40 українських художників, які виходять за межі традиційної скульптури та переходять в область нових медіа, включаючи об'єкти та інсталяції. Експонати виконані у різних техніках та масштабах, починаючи від встановлення на мілітаристичну тему, що складається зі 100 об'єктів у центральній залі, і закінчуючи скульптурними роботами, представленими у камерних та навіть інтимних просторах.

Де: вулиця Хрещатик, 2

Коли:  26 жовтня, 11:00-19:00

Куди піти в Києві 23 жовтня: Horror Stand-Up

Що: Вечори гумору в Osocor Residence вже стали чудовою традицією. Цього разу на заході Horror Stand-Up ви побачите майже резидента та майстра дотепності — Андрія Бережка. Він буде у чудовій компанії з чарівною Лерою Мандзюк.

Де: вулиця Виноградна, 2

Коли: 27 жовтня, 19:00-22:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, як "Барбі" та "Оппенгеймер"  стали найкасовішими фільмами  2023 року. Дізнайтеся, чому ці фільми стали справжніми рекордсменами.

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha