Основна мета — 100 мільйонів для ЗСУ: фестиваль Atlas Weekend повертається з зірковим лайнапом

Новини культури

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/atlasweekend

Вже незабаром сцену найпопулярнішого музичного фестивалю запалять Бумбокс, Артем Пивоваров, Без обмежень,Курган & Agregat та інші

Фестиваль Atlas Weekend повертається, але цього року — з новою назвою та локацією. Вже влітку благодійний ATLAS UNITED 2024 об'єднає тисячі меломанів на території Blockbuster Mall. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

З 12 по 14 липня на глядачів чекатимуть виступи понад 70 українських артистів: “Бумбокс”, Артем Пивоваров, “Жадан і Собаки”, “Без обмежень”, Dantes, “Курган & Agregat”, “Друга Ріка”, Latexfauna та інші. Варто зазначити, що після скандального виступу з російськомовним репертуаром, Verka Serduchka готується вже незабаром запалити сцену фестивалю з ексклюзивною премʼєрою україномовної програми! Мета ATLAS UNITED — зібрати щонайменше 100 мільйонів гривень для підтримки сил оборони. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Частина коштів буде направлена на придбання роботизованих платформ через UNITED24, інша — на забезпечення Збройних сил України дронами, зокрема на харківському напрямку, спільно з партнерами фестивалю. Цього року квитки будуть ексклюзивно продаватися через застосунок monobank. 15% з вартості кожного квитка на ATLAS UNITED 2024 перераховуватимуть на збір. 

Фото: instagram.com/atlasweekend

ATLAS UNITED 2024 також підтримають світові артисти, імена яких поки що тримаються в таємниці. Вперше після початку повномасштабного вторгнення вони виступлять з ексклюзивними концертами у рамках фестивалю. 

Частиною програми стануть виступи зірок “підпільних стендапів”, серед них: Василь Байдак, Настя Зухвала, Свят Загайкевич, Сергій Чирков, Світлана Немонежина, Женя Коротков та багато інших. Побачити наживо виступи улюблених артистів можна буде на шести сценах: дві розташовані просто неба на паркінгу Blockbuster Mall, ще одна — у підземному паркінгу і три додаткові — всередині самого ТРЦ. 

Старі квитки на фестивалі, які мали відбутися в минулі роки, але через повномасштабне вторгнення були перенесені, будуть дійсні на ATLAS UNITED 2024. Крім того, музичний фестиваль зможуть відвідати безоплатно 6000 осіб з інвалідністю — для них побудують спеціальний сектор з подіумом. Для гарантування безпеки відвідувачів під час проведення фестивалю на локації працюватиме найбільше в країні укриття, сертифіковане ДСНС, яке у разі оголошення повітряної тривоги зможе вмістити всіх гостей події.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що на благодійному показі в Одесі зібрали понад 50 000 грн на реабілітацію військового. В Одесі такий захід проходить вперше і подивитися на колекції дизайнерів прийшли більш як півтори сотні людей.