Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 24 по 28 червня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/zaiarnyi_pasha/

Розповідаємо про найцікавіші події цього тижня

Ділимось з вами списком ідей та локацій, щоб ви знали, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижня з 24 по 28 червня. Зберігайте!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 24 по 28 червня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Куди піти в Києві 24 червня: фестиваль "Я не така"

З понеділка в столиці розпочнеться фестиваль "Я не така". На цій події ви зможете не тільки подивитись гарне кіно, а й познайомитись з однодумцями та побачити виставку фотографій "Це все про неї". Вхід на подію вільний.

ДЕ? вулиця Саксаганського, 6,

КОЛИ? 24 червня, 17:30

Куди піти в Києві 25 червня: виставка "Живописний щоденник. У тенетах часу"

У вівторок пропонуємо вам насолодитись найкращими роботами Сергія Шишка. Ви зможете побачити наживо ретроспективну виставку, що охоплює період творчості майстра від 1926 року до останніх днів його життя і налічує майже 100 унікальних творів.

ДЕ? Терещенківська, 9

КОЛИ? 25 червня, 11:00-18:00

Куди піти в Києві 26 червня: мюзикл "Чикаго"

Фото: Київський національний академічний театр оперети

Мюзикл "Чикаго" — це неймовірна історія про скандали, гріхи, корупцію та славу в поєднанні з пристрастю та коханням. Ви зможете зануритись в яскраву історію з захопливими номерами та відомими хітами, відчувати справжню атмосферу Чикаго 20-х років!

ДЕ? вулиця Велика Васильківська, 53/3

КОЛИ? 26 червня, 18:00

Куди піти в Києві 27 червня: виставка Музею воєнного дитинства

Музей воєнного дитинства відкриває двері для відвідувачів, щоб презентувати виставку про життя дітей під час війни. Головна тема виставки — множинність досвідів, що ми проживаємо під час війни.

ДЕ? Бульвар Шевченка, 12

КОЛИ? 27 червня, 10:00-18:00

Куди піти в Києві 28 червня: концерт Alyona Alyona та Jerry Heil

Не пропустіть перший спільний концерт Alyona Alyona та Jerry Heil після повернення з Євробачення-2024. «Рідні мої», «KUPALA», «Dai Boh» та інші треки співачок разом з легендарною «Teresa & Maria» ви зможете почути вже цієї п’ятниці. Чудове завершення робочого тижня, чи не так?)

ДЕ? проспект Валерія Лобановського, 119

КОЛИ? 28 червня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкрутіші серіали цього червня. Ми розповіли про "Аколіт" з далекої-далекої Галактики, модний "Кайзер Карл", "Кокаїновий готель" та ще багато цікавих новинок кіно.