Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 13 та 14 липня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: pixabay.com

Про найцікавіші події, що відбудуться в столиці на вихідних, читайте тут!

Наша редакція зібрала підбірку найцікавіших заходів, які відбудуться у суботу та неділю у столиці. Афіша, куди піти цими вихідними 13 та 14 липня в Києві — вже в нашому матеріалі!

Наша редакція склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 13 та 14 липня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Концерт ODYSSAY

ODYSSAY — це український виконавець, співак та продюсер світового рівня. Його музика — відображення наших внутрішніх почуттів, переживань та задоволень, до яких хочеться повертатися знову і знову. Вже цієї суботи артист дасть жару в KURENI. Не пропустіть!

ДЕ? 13 липня, 16:00-23:00

КОЛИ? Паркова дорога, 4

Спектакль "Варшавська мелодія"

Фото: lesyatheatre.com.ua

"Варшавська мелодія" — легендарна вистава у жанрі ліричної драми за п’єсою Леоніда Зоріна. Історія розповідає щемливу історію кохання колишнього військового та польської дівчини, які в молодості кохали одне одного, але через закони не змогли бути разом. Пара зустрінеться через багато років, але чим закінчиться ця зустріч…

ДЕ? 13 липня, 16:00

КОЛИ? вулиця Богдана Хмельницького, 5

Love songs на даху ЦУМ: Марта Адамчук & Jazz band

Знаменитий столичний дах ЦУМу стане ще казковішим цієї неділі, адже чарівна Марта Адамчук та талановиті музиканти виконають романтичні балади всіх часів. Зауважте, вечір обіцяє бути дуже романтичним! ;)

ДЕ? 14 липня, 19:00

КОЛИ? вулиця Хрещатик, 38

Літній концерт Анни Трінчер

Ще одна подія липня, яку не можна пропустити! Анна Трінчер вже цієї неділі буде вражати фанів своїм неповторним голосом та шаленою енергетикою. Ви почуєте нові хіти зірки та композиції, які вже давно полюбились.

ДЕ? 14 липня, 19:00

КОЛИ? Паркова дорога, 4

Спектакль "Резиденція Мавки"

Чудова подія для всіх діток та їхніх батьків. Вас запрошують на чарівну екскурсію до селища, де мешкають герої знаменитого анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня". Занурюйтесь в неймовірний казковий світ та насолоджуйтесь яскравими враженнями!

ДЕ? 14 липня, 10:00

КОЛИ? ВДНГ

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть головні фільми липня. Нарешті побачимо на великих екранах нового "Дедпула" та ураганний блокбастер "Смерчі" з бюджетом в $200 млн!