Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 29 липня по 2 серпня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: freepik.com

Розповідаємо про найцікавіші події цього тижня

Ділимось з вами списком ідей та локацій, щоб ви знали, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижня з 29 липня по 2 серпня. Зберігайте!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 29 липня по 2 серпня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бігозбір

А ви знали, що ваші набігані кілометри можуть перетворитись на реальну фінансову підтримку для українських благодійних фондів? Якщо ні, то щиро радимо цього тижня приєднатись до Бігозбору, де один ваш км буде дорівнювати 10 грн.

КОЛИ? 29 липня, 07:00-21:00

Екскурсії "Місцями Революції Гідності"

Фото: instagram.com/maidan_museum

У вівторок киянам пропонують пригадати головні події Революції Гідності. Маршрут "Хроніка подій" пролягатиме Михайлівською вулицею через майдан Незалежності до алеї Героїв Небесної Сотні, де учасники зможуть вшанувати пам’ять полеглих майданівців.

ДЕ? Михайлівська площа, Київ, (096) 284-28-07

КОЛИ? 30 липня, 16:00

Kyiv Fashion

Не пропустіть головну подію модної індустрії України. Вже 20 років виставка Kyiv Fashion стає місцем зустрічі професіоналів та прихильників світу моди. Тут ви зможете дізнатись про актуальні тенденції, розвиток цієї галузі та насолодитись модними показами.

ДЕ? Броварський проспект, 15

КОЛИ? 31 липня, 10:00-18:00

Концерт O.Torvald

Запрошуємо на концерт українського рок-гурту O.Torvald. З нагоди 10-річчя альбому "Ти є" колектив дасть великий концерт, де ви зможете наживо почути культові пісні та хіти.

ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 1 серпня, 18:00

Концерт Ivan NAVI

І ще один концерт, який варто відвідати цього тижня! Один з амбасадорів українськомовної танцювальної музики Ivan NAVI буде запалювати вже цієї пятниці зі своїми хітами "Такі молоді", "Пишу тобі листа", "Тимчасовий релакс", "Холодна ніч".

ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 2 серпня, 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, як змінилося життя акторів серіалу "Спіймати Кайдаша". Читайте, що відомо зараз про головних героїв українського шоу.