Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 5 по 9 серпня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha

Розповідаємо про найцікавіші події цього тижня

Ділимось з вами списком ідей та локацій, щоб ви знали, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижня з 5 по 9 серпня. Зберігайте!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 5 по 9 серпня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Куди піти в Києві 5 серпня: Pavlovka Pinhole Fest

Фото: facebook.com/pavlovkagallery

Pavlovka Pinhole Fest пройде під лозунгом "Середовище існування". Автори майже з усіх куточків світу досліджували тему існування людини в певних середовищах й презентували свої роботи на цю тему. Це пошук відповідей на запитання, дослідження людських образів мислення, пошуки зв'язків та роздуми про те, то формує середовище існування — людина в суспільстві або воно в ній…

ДЕ? вулиця Спаська, 16 Б

КОЛИ? 5 серпня, 11:00-18:00

Куди піти в Києві 6 серпня: виставка "Сади мрій"

Як ви вже могли зрозуміти, цей тиждень в столиці обіцяє бути вельми мистецьким. Зараз в Києві триває виставка "Сади мрій" за участі міжнародних та українських художників, які досліджували співіснування людини зі штучним інтелектом, а також поєднання віртуальності та реальності.

ДЕ? вулиця Антоновича, 102-104

КОЛИ? 6 серпня, 11:00-20:00

Куди піти в Києві 7 серпня: майстер-клас з кавового живопису

А тим, хто хоче класно провести час і створити щось самотужки, радимо відвідати майстер-клас з кавового живопису. Під керівництвом професіоналів ви зможете поринути у світ художнього мистецтва та створити свій власний, неймовірно оригінальний, шедевр.

ДЕ? вулиця Бастіонна, 5 А

КОЛИ? 7 серпня, 12:00

Куди піти в Києві 8 серпня: виставка Андрія Блудова "Голоси. Альбом"

Ще одна виставка, яка відбудеться цього тижня і про яку просто неможливо не розповісти! Це проєкт київського художника Андрія Блудова, який розпочався ще у 2007 році й триває дотепер. Тут ви зможете побачити автентичні фотографії українців початку XX, які маестро трансформував за допомогою свого унікального бачення та таланту.

ДЕ? вулиця Костьольна, 8

КОЛИ? 7 серпня, 11:00-19:00

Куди піти в Києві 9 серпня: концерт Go_A

Ну і завершуємо робочий тиждень яскравим концертом улюбленого електрофольк колективу Go_A. Вони підкорили наші серця ще під час виступу на Євробаченні й досі тішать крутими хітами, які не сплутаєш ні з чим. Тож, радимо не проґавити цю нагоду насолодитись якісно українською музикою.

ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 9 серпня, 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, як змінилося життя акторів серіалу "Спіймати Кайдаша". Читайте, що відомо зараз про головних героїв українського шоу.