Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 10 та 11 серпня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Складаймо плани на новий тиждень разом. Фото: Фото: pixabay.com

Про найцікавіші події, що відбудуться в столиці на вихідних, читайте тут!

Ви теж вже не можете дочекатись тих вихідних? Тоді ловіть добірку цікавих ідей, куди піти в Києві 10 та 11 серпня. Плануйте свій час яскраво!

Наша редакція склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 10 та 11 серпня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Маркет знижок

Шопоголікам приготуватись! Свої двері відкриває Маркет знижок на Десятинній від "Всі. Свої". Літній розпродаж — чудова можливість круто провести час, зекономити гроші та придбати собі щось приємне.

ДЕ? вулиця Десятинна, 12

КОЛИ? 10-11 серпня, 10:00-20:00

Музика світів Хаяо Міядзакі

Автор казок, які обожнюють малі й дорослі. Володар премій "Оскар". Один з найвидатніших у світі анімаційних режисерів… Вже цієї суботи ви зможете насолодитись найкращими композиціями цього маестро у виконанні талановитих LUMOS Orchestra.

ДЕ? Алея Героїв Небесної Сотні, 1

КОЛИ? 10 серпня, 19:00

Концерт ДК Енергетик

Київсько-броварський постпанк гурт, що з’явився у 2022 році й показав, як цікаво й технічно може звучати цей жанр. Живі виступи цих артистів — неймовірний досвід, який варто пережити кожному!

КОЛИ? 10 серпня, відкриття дверей — 18:00, початок концерту — 20:00

ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1

Dislocados: Salsa Colombiana

Палке літо в Caribbean Concert продовжується! Перший український сальса-оркестр Dislocados повертається на сцену, щоб потішити нас відомими хітами та запальними танцями. Гайда відриватись!

ДЕ? вулиця Симона Петлюри, 4

КОЛИ? 11 серпня, 18:00

Концерт Yaktak

Ви точно чули пісні цього молодого, але вже дико популярного артиста. Його треки постійно потрапляють в музичні чарти і займають найвищі сходинки. Вже цієї неділі Yaktak буде запалювати в столиці з улюбленими хітами. Ви почуєте "Погляд", "Уночі", "LaLaLa" та ще багато пісень артиста!

ДЕ? вулиця Паркова дорога, 4

КОЛИ? 11 серпня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо ваш план — залишитись вдома, то не прогайте головні фільми серпня. В "кіноменю" — кривава помста української відьми та найромантичніша історія літа.