Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 12 по 16 серпня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha

Розповідаємо про найцікавіші події цього тижня

Новий тиждень наступив, тож давайте його зараз швиденько розплануємо. Розповідаємо про цікаві події, ідеї та локації, щоб ви знали, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижня з 12 по 16 серпня!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 12 по 16 серпня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Куди піти в Києві 12 серпня: Pavlovka Pinhole Fest

Фото: facebook.com/pavlovkagallery

Pavlovka Pinhole Fest пройде під лозунгом "Середовище існування". Автори майже з усіх куточків світу досліджували тему існування людини в певних середовищах й презентували свої роботи на цю тему. Це пошук відповідей на запитання, дослідження людських образів мислення, пошуки зв'язків та роздуми про те, то формує середовище існування — людина в суспільстві або воно в ній…

ДЕ? вулиця Спаська, 16 Б

КОЛИ? 12 серпня, 11:00-18:00

Куди піти в Києві 13 серпня: кінопоказ "#Бабин_Бахмут і далі на Гуляйполе"

Мультимедійна художниця з Києва Оля Михайлюк та польський музикант Томаш Сікора створили історію під назвою "#Бабин_Бахмут і далі на Гуляйполе", зафільмувавши свої поїздки із волонтерами з карпатського села Бабин до їхніх друзів та родичів військових з 10-ї гірсько-штурмової бригади. Ці три подорожі вони оформили в відео-нотатки із музичним супроводом й тепер показують усім охочим.

ДЕ? вулиця Васильківська, 1

КОЛИ? 13 серпня, 19:00

Куди піти в Києві 14 серпня: концерт Dakh Daughters

Неймовірно поєднання музики, театру й жіночої харизми — Dakh Daughters підкорили Париж і здобули визнання у всьому світі. Їхні виступи завжди яскраві та емоційні. А ще про них з захопленням писали The New York Times і Rolling Stone! Вже цього тижня вони дадуть концерт просто неба, тож заплануйте собі один незабутній вечір!

ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 14 серпня, 18:00

Куди піти в Києві 15 серпня: виставка "Україна і Українці. Ідентифікація"

А якщо ви хочете не тільки насолодитись мистецтвом, а й зануритись в нашу історію та культуру, радимо відвідати виставку "Україна і Українці. Ідентифікація", яка включає збірки фотографій і уяви художника та куратора проєкту Петра Гончара. Це красиво, щемко та дуже важливо!

ДЕ? вулиця Лаврська, 19

КОЛИ? 15 серпня, 10:00-18:00

Куди піти в Києві 16 серпня: концерт Ziferblat

Про молодий український гурт Ziferblat заговорили у 2023 році після випуску дебютного альбому "Перетворення" та перемог на музичних преміях. А вже у 2024-му вони підкорили серця українців своїм виступом на Нацвідборі "Євробачення" з піснею Place I Call Home, яка отримала високу оцінку журі та слухачів. Не насолодитись їхніми прекрасними композиціями — просто гріх. Тому радимо піти на дейт до Ziferblat вже цієї п’ятниці!

ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 16 серпня, 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві серіали серпня. Ми розповіли про продовження "Володаря перснів" та новий хіт з Південної Кореї!