Після шаленого успіху шоу "Зорепад. На біс" Макс Барських оголосив новий концерт просто неба

Новини культури

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Макс Барських на концерті в США. Фото: tymurdeina

Виступ артиста відбудеться у серпні в Osocor Residence

Після гучного концерту Макса Барських у столичному Палаці спорту для 10 тис. шанувальників із шоу “Зорепад. На біс”, музикант виступить просто неба в Osocor Residence. Open Air артиста запланований на 23 серпня.

У рамках концерту діятиме благодійна ініціатива співака meet & greet, завдяки якій кожен охочий зможе, придбавши спеціальний квиток-донат у розмірі 5 000 грн, не тільки зустрітися з артистом, зробити фото та взяти автограф, а й допомогти українським захисникам. 100% прибутку від ініціативи буде спрямовано на цільові потреби ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Незмінно щирий та щедрий на прояв найглибших почуттів співак підготував для слухачів особливий репертуар, який вони буквально знають на пам’ять. Саме ці пісні понад 15 років є символом такої бажаної, особливо сьогодні, творчої стабільності. Але й нові хіти артиста з першого україномовного альбому “Зорепад”, який уже став бестселером, глядачі співають у форматі великого багатотисячного караоке в кожному місті в рамках благодійного концертного туру музиканта.

Подія, яку неможливо пропустити, адже її в буквальному сенсі довелося чекати рік! ✨😍

Квитки можна придбати онлайн тут.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, вже цього тижня легендарне шоу “Зорепад” Макса Барських стане доступне на великому екрані. Ексклюзивна кінопрем’єра відбудеться в кінотеатрі “Оскар” в ТРЦ Gulliver. Більше деталей знайдете у цій статті.