Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 24 та 25 серпня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Куди піти на вихідних у Києві. Фото: freepik.com

На ці вихідні випадає велике свято — День Незалежності України

Вихідні вже не за горами, тому ми зібрали для вас добірку цікавих ідей, куди піти в Києві 24 та 25 серпня. Чимало з них присвячено Дню Незалежності України. Плануйте свій час яскраво!

Наша редакція склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 24 та 25 серпня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Незалежний маркет

День Незалежності пропонуємо почати з відвідин Незалежного маркету. Тут зібрані різні категорії товарів від 180+ українських брендів. Ви знайдете одяг, товари для дому, декор, крафтові продукти, а ще патріотичні та тематичні вироби.

ДЕ? вулиця Десятинна, 12

КОЛИ? 24 серпня, 10:00-20:00

Дитячий квест ​"Велика подор​ож до Незалежності"

А ось діток до Дня Незалежності чекає не менш цікава розвага. Розважальний центр "Країна Мрій" влаштує безплатне свято в форматі квесту — "Велика подор​ож до Незалежності". Дітлахам потрібно буде знайти частинку України по всій території торгового центру. А ще їх чекатиме інтерактивний розіграш подарунків​ та ігри з аніматорами! Потрібна реєстрація — це можна зробити тут.

ДЕ? проспект Степана Бандери, 23

КОЛИ? 24 серпня, 15:00-17:00

Концерт Симфонія Незалежності

Академічний симфонічний оркестр Національної філармонії України підготував для нас концерт "Симфонія Незалежності". Не проґавте нагоду насолодитись прекрасною українською музикою.

ДЕ? Володимирський узвіз, 2

КОЛИ? 24 серпня, 19:00

Фестиваль "Про Українське"

До Дня Незалежності Український Дім підготував фестиваль "Про Українське". Тут будуть відбуватимуться кінопокази та лекції, вистави та концерти. Серед учасників — DakhTrio, ансамбль "Вільце", театр "Тіньова".

ДЕ? вулиця Хрещатик, 2

КОЛИ? 24-25 серпня, 18:00-20:00

Забіг у вишиванках

Забіг присвячений 33-й річниці Незалежності України. Ви можете подолати дистанції на 100 м, 500 м, 5 км, 10 км та 21.1 км. А якщо не маєте долучитись до події в Києві, біжіть онлайн у своєму місті!

ДЕ? ВДНГ, Урбан-парк

КОЛИ? 25 серпня, 07:00-13:00

Концерт Ніно Катамадзе

Одна з найвідоміших співачок з Грузії, відома своїм унікальним голосом та віртуозними імпровізаціями, вже цієї неділі дасть концерт в Куренях. Ніно Катамадзе співає виключно грузинською. Але в її репертуарі є лише одна пісня іноземною, але ми її зможемо легко підспівувати, бо це "Чорнобривці", написані українською. Кожен концерт грузинської співачки не схожий на іншій, тому не втратьте нагоди насолодитись цим дійством, талантом та співом!

ДЕ? Паркова дорога, 4

КОЛИ? 24 серпня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо ваш план — побути вдома в затишній атмосфері, то не проґавте головні фільми серпня. В "програмі" — кривава помста української відьми та найромантичніша історія літа.