Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 26 по 30 серпня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: freepik.com

Розповідаємо про найцікавіші події цього тижня

Хоч початок цього тижня був не найкращим, падати духом не варто. Життя продовжується, тому варто не випадати з цієї колії, а будувати плани, які наповнять його гарними фарбами та моментами. Про те, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижня з 26 по 30 серпня, читайте далі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 26 по 30 серпня у Києві!

Куди піти в Києві 27 серпня: вистава "Покоління пепсі" (за текстами С. Жадана)

Фото: Київський академічний театр на Печерську

Поетично-фантастичний трилер початку нульових за текстами С. Жадана. Вас чекає цікавий час та не менш цікавий досвід.

ДЕ? вулиця Немировича-Данченка, 5

КОЛИ? 27 серпня, 18:30

Куди піти в Києві 28 серпня: майстер-клас з кавового живопису

Фото: instagram.com/lihtaryk_artstudio

Середа — маленька п’ятниця, тому тут два варіанти: або відриватись на повну, або відпочивати. Якщо вам до душі другий варіант, то радимо відвідати майстер-клас з кавового живопису. Це чудова можливість поєднати приємне з корисним та ароматним. Кавовий живопис — це напрям у сучасному мистецтві, який передбачає створення монохромних картин, використовуючи каву. Вау-вау-вау!

ДЕ? вулиця Бастіонна, 5А

КОЛИ? 28 серпня, 12:00

Куди піти в Києві 29 серпня: вистава "Гамлет"

Фото: newtheatre.kiev.ua

Гамлет — це не просто герой, а обличчя кожної епохи. Щастя, помста, обов’язок — все це має свою ціну в різні часи. Вас чекає не просто історія, а роздуми про життя, роль людини у ньому, про мистецтво і театр

ДЕ? вулиця Немировича-Данченка, 5

КОЛИ? 28 серпня, 18:30

Куди піти в Києві 30 серпня: концерт Klavdia Petrivna

Не пропустіть концерт Klavdia Petrivna — найзагадковішої співачки України, пісні якої вже давно оселились в серцях слухачів. Це має бути прекрасне завершення робочого тижня!

ДЕ? площа Спортивна, 1

КОЛИ? 28 серпня, 18:00

А якщо цього тижня вам хочеться заховатись у квартирі та насолодитись крутим кіно, не пропустіть цікаві серіали серпня. Ми розповіли про продовження "Володаря перснів" та новий хіт з Південної Кореї!