Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 31 серпня та 1 вересня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ. Фото: wallpapersafari

До вашої уваги — афіша цікавих подій на ці вихідні в столиці

Вихідні вже майже тут, тому ми зібрали для вас добірку цікавих ідей, куди піти в Києві 31 серпня та 1 вересня. Плануйте свій час разом з нами!

Наша редакція склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 31 серпня та 1 вересня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Концерт "Франція в мініатюрах"

Не маєте змоги поїхати до Франції? Значить на ці вихідні вона приїде до вас. В Національному заповіднику "Софія Київська" відбудеться концерт, де ви зможете насолодитись найкращою французькою музикою.

ДЕ? вулиця Володимирська, 24

КОЛИ? 31 серпня, 18:00

Концерт Klavdia Petrivna

Спеціально для тих, хто не встиг потрапити на концерт Klavdia Petrivna в п’ятницю, найзагадковіша співачка країни підготувала ще одне шоу в суботу. В програмі — найкращі хіти зірки та можливість ближче з нею познайомитись.

ДЕ? Спортивна площа, 1

КОЛИ? 31 серпня, 18:00

Концерт Etherwood

Якими все ж музичними будуть ці вихідні, аж дух перехоплює! Ще одна подія, на яку наша редакція радить піти — концерт Etherwood. Відомий британський продюсер та діджей підготував захопливе шоу для українців на казковій локації. Таку подію важко пропустити!

ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 31 серпня, 14:00

Концерт Ляпіс Трубєцкой

Неділя буде не менш музичною, адже до столиці завітає гурт Ляпіс Трубєцкой. Легендарна пісня "Воїни світла" стала символічною для багатьох українців. Свої концерти колектив присвячує всім воїнам світла — захисникам, які боронять Україну.

ДЕ? Паркова дорога, 4

КОЛИ? 1 вересня, 19:00

Концерт Jamala

І, звісно, довгоочікуваний концерт Jamala в столиці, який просто неможливо пропустити! Переможниця Євробачення-2016 потішить публіку своїми кращими піснями та дасть змогу казково попрощатись з літом.

ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 1 вересня, 17:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А для тих, хто покидати стіни домівки не планує, ми зробили добірку найкращих фільмів серпня 2024. На вас чекають жахи та романтика!