Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 9 по 13 вересня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Осінній Київ. Фото: pexels.com

Розповідаємо про цікаві події та локації в столиці

Ось й настала осінь. Це затишний та розмірений сезон, коли домівку покидати хочеться набагато рідше. Але поки цей місяць тішить нас теплим сонечком, радимо вам дізнатись, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижні з 9 по 13 вересня!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 9 по 13 вересня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Куди піти в Києві 9 вересня: симфонічний концерт

Почнімо понеділок з прекрасного? В столиці відбудеться симфонічний концерт, де прозвучать найкращі композиції всіх часів. Ловіть квитки, поки вони ще є!

ДЕ? Володимирський узвіз, 2

КОЛИ? 9 вересня 19:00

Куди піти в Києві 10 вересня: Franch Space Kyiv 2024

Вас цікавить тема бізнесу? Тоді цей івент точно для вас! На події обговорять франшизи, інвестиції, кавовий бізнес, а ще допоможуть малому та середньому бізнесу знайти партнерів для масштабування.

ДЕ? проспект Перемоги, 40-Б

КОЛИ? 10 вересня 10:00-18:00

Куди піти в Києві 11 вересня: Christmas Trade Show 2024

Різдвяна виставка. Фото: pem.com.ua

Вам не здалось, це різдвяна подія — XIII Міжнародна виставка новорічної продукції та сезонного декору Christmas Trade Show! Вас чекають штучні ялинки та сосни, новорічні іграшки, сезонний декор та прикраси та навіть різдвяні делікатеси. Готуватись до Різдва варто заздалегідь! ;)

ДЕ? Броварський проспект, 15

КОЛИ? 11 вересня 09:00-18:00

Куди піти в Києві 12 вересня: концерт Тартак: 20 років альбому "Музичний лист щастя"

Цього червня виповнилося 20 років третьому альбому гурту "Тартак", і Олександр вирішив запросити колишнього гітариста та співавтора пісень цього альбому, щоб відсвяткувати цю подію спільним виступом. Муха Мухич погодився, тому з'явилася унікальна можливість почути наживо всі 15 пісень із "Музичного Листа Щастя", серед яких улюблені композиції та інші знакові пісні.

ДЕ? Спортивна площа, 1a

КОЛИ? 12 вересня 19:00

***

А тепер іричний відступ. В цю п’ятницю назбиралось чимало цікавих подій, тож ділимось усіма ;)

***

Куди піти в Києві 13 вересня: концерт Христини Соловій

Відьомська магія на даху ТРЦ Gulliver! І влаштовує цей "шабаш" Христина Соловій, яка вже традиційно разом зі своїми прихильниками прощається з літом та зустрічає прихід осені. Цей сольний концерт на даху — справжній акт любові, який для всіх, хто хоч раз у житті відчував потужні емоції, шукав квітку папороті на Купала чи слідував за поривами серця.

ДЕ? Спортивна площа, 1a

КОЛИ? 13 вересня 19:00-21:00

Куди піти в Києві 13 вересня: Женя Галич — акустичний концерт

На гостей чекає унікальний концерт, який відрізнятиметься від звичних виступів O.Torvald. У цей вечір Женя Галич представить свої особисті пісні та вірші. Музикант вийде на сцену, щоб підтримати моральний дух й виконає авторські композиції та поезію, які ще ніде не звучали.

ДЕ? вулиця Симона Петлюри, 4

КОЛИ? 13 вересня 19:00

Куди піти в Києві 13 вересня: Юлія Саніна — концерт просто неба

Юлія Саніна з особливою програмою Special Kiss заспіває для своїх фанатів головні хіти The HARDKISS у новому аранжуванні в культурному просторі V’YAVA! Це гармонійне поєднання звуків рояля, акустичної гітари, перкусії, віолончелі, духових інструментів і проникливого вокалу Юлі. Не пропустіть!

ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 13 вересня 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо цього тижня вам хочеться заховатись у квартирі та насолодитись крутим кіно, не пропустіть найкращі фільми вересня. Цього місяця на нас чекає нова страшна казка Тіма Бертона, дивний шедевр Копполи та перезавантаження "Геллбоя".